Gunluk ortalama 8 bin kişinin girip cıktığı İzmir'deki hastanede akıl almaz bir olum olayı yaşandı. Kanser hastası girdiği tuvalette oldu. Olay tam 3 gun sonra ortaya cıktı.
İzmir'deki olum olayı hayrete duşurdu. Emekli olan 59 yaşındaki Kasım Bostan, kolon kanseri tedavisi icin gectiğimiz ay İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırıldı. Gunde 7-8 bin kişinin girip cıktığı hastanenin Onkoloji Servisi'nde kemoterapi goren Bostan, gectiğimiz hafta carşamba akşamı, hasta ve yakınlarının kullandığı koridordaki tuvalete girdi.
Kapıyı iceriden kilitleyen Bostan iceride aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Temizlik elemanları, saat başı girdikleri tuvalette kapının kilitli olması nedeniyle iceride birisinin olduğunu duşunup, o bolumu hic temizlemedi. Talihsiz adamın cesedi, 3 gun sonra tuvaletten kotu koku gelince bulundu.
YOKLUĞUNU OĞLU FARK ETTİ
Perşembe gunu hastaneye giden Ahmet Bostan, babasını odasında bulamayınca hastane yetkililerine durumu iletti. Guvenlik kamera kayıtları incelendi ancak sonuc cıkmadı. Bostan'ın cesedi, cuma sa-bahı bir guvenlik gorevlisinin kotu kokuyu hissetmesiyle bulundu.
KAPIYI ARALADI
Tuvaletin kilitli kapısını aralayan gorevli, ceset olduğunu fark edip yetkililere bildirdi. On otopside, hastalığına bağlı sebeplerden olduğu anlaşılan Bostan'ın cenazesi Salihli'de toprağa verildi.
YONETiM 'TESADUF' DEDi
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, temizlikcilerin, kapı kilitli olduğundan iceride biri ol-duğunu duşunup o kısmı temizlemediğini acıkladı. Temizlik elemanlarının 4 saatte bir değiştiğinden yeni gorevlinin de aynı şekilde hareket ettiğini soyleyen yetkililer, "Doğal olarak o kapı hic acılmamış. Guvenlik kamera donanımımız son teknoloji, hicbir şeyi atlamıyoruz, aksaklıklara hemen mudahale ediyoruz. Bu uzucu olayın tek sebebi tesadufler zincirinin ust uste gelmesi. Olayda kimsenin ihmali yok. Kimseyi cezalandırmayı duşunmuyoruz" diye konuştu.
CEM KARTAL
oğretmendiyarı
Hastane tuvaletinde ki olum uc gun fark edilmedi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hastane tuvaletinde ki olum uc gun fark edilmedi