Mehmet Baransu elindeki bavulu acmaya devam ediyor.

Taraf’ın bugun surmanşetten verdiği habere gore Milli Eğitim Bakanlığı, uc ay oncesine ait fişleme belgelerinde kadrosundaki tum gorevlileri fişleyerek “MHP’li, gorev verilmemeli, İHL’li, bize yakın, F tipi, kadrosu iptal edilmeli” gibi notlar duşmuş.

“Milli Eğitim Bakanlığı kamudaki gorevlileri fişlemiş. İsimlerin karşısına, “Olumsuz, İHL’li kesime bakışı negatif, gorev verilmemeli, F tipi” gibi notlar duşulmuş Milli Eğitim Bakanlığı’nın da (MEB) tıpkı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) gibi kamudaki gorevlileri fişlediği ve fişlenen isimlerin tasfiye edildiği ortaya cıktı. Fişleme yapan isim ise MİT’e de benzer emir bir veren Başbakanlık Musteşarı Efkan Ala’nın kardeşi Atıf Ala.

“Bakanlık Merkez Teşkilatı Yonetici İstatistiği” adı altında yapılan fişlemelerde, kişinin calıştığı birimin adı, birim amiri, kadro durumu belirtildikten sonra “Acıklama” bolumunde fişlemeler yapılmış. Bu bolumde şahısların karşılarına duşulen notlar şoyle:

Bavulundan "memur fişlemeleri" cıktı- Sozcu Gazetesi

Alevi-Sunni catışması beklerken....cemaat-akepe catışması....kk siyaset otoriteleri ne diyor bu işe cok merak ettim????