Merhabalar. ailenize yeni katılımcı olarak aranızdayım, tum yonetime ustun başarı dileklerimle, Recep Baltaş başta olmak uzere
Sorunuma gelince, ben yıllardır Windows 10 Pro surumu kullanmakta idim, sevgili @baltaşın anlatımları uzerinden Windows 11'e terfi ettik,
Goruşumu de belirtmek isterim bugune kadar kullandığım en iyi Windows surumu diyebilirim "ses sorunları haric tabii: )
Kasam 32inc Grundig TV monitor olarak kullanıyorum bu şeklide bağlı HDMI ile, ses sorunu şu şekilde oluşuyor normalde TV'den ses alamıyorum ses barı ac kapa yaptığımda bir sureliğine ses geliyor 15-20sn sora ses tekrar kesiliyor, işin cok bilgini değilim bildiğim butun yontemleri 2 gundur denedim bir sonuc alamadım, ekran kartım ASUS NVIDIA GT630 2 GB, 128bit, surucu guncellemesi yaptım NVIDIA kendi sitesinden fayda etmedi, Realtek ses kartını guncelledim nafile, bir de şu sorun var orj kendi uretisi sayfalarından indirip kurduğum ses ve ekran kartı suruculeri uyumlu değil hatası alıyorum kurulum da.
Dipnot: Bu sorunu daha once Windows 10'un bir surumunde yaşamıştım o surunu hdaudio_1.00.00.59_xp_vista_win7 diye bir ufak setup ile cozume kavuşturmuştum, o cozumu Windows 11'de denedim işe yaramadı. Şimdiden muteşekkirim cevaplarınız icin. Kolay gelsin.