İZMİR’in Gultepe semtinde O.O.’nun, aşkına karşılık vermeyen Pınar Unluer’i, pompalı tufekle oldurduğu anları kaydeden guvenlik kamerası goruntuleri ortaya cıktı.
O.O.’nun, yaşanacaklardan habersiz olarak kafeteryaya giren Pınar Unluer’in arkasından gelip once iceridekileri tehditle dışarı cıkardığı, ardından da onlarca cocuğun gozleri onunde dehşet sactığı, goruntulerde yer aldı. Baba Zeki Unluer ise kızını oldurene, hicbir indirim maddesi uygulanmadan ağırlaştırılmış omurboyu hapis cezası verilmesi gerekttiğini, aksi bir kararın vicdanları yaralayacağını dile getirdi.
Gecen yıl 3 Aralık’ta, Turgut Reis Cadddesi uzerindeki bir ilkoğretim okulunun karşısında meydana gelen olayda, eşinden ayrıldıktan sonra anne ve babasıyla yaşamaya başlayan 29 yaşındaki Pınar Unluer, 7 yaşındaki oğlu A.E.K.’yı okuldan cıkması icin kafeteryada beklemeye başladı. Bu sırada, ailesine ait bufede calışan 24 yaşındaki O.O. de, aşkına karşılık vermeyen Pınar Unluer’in bulunduğu kafeteryaya gelerek pompalı tufeğini peşpeşe ateşledi. Pınar Unluer’i olduren O.O., olayın ardından kacıp alkol aldıktan sonra, karakola giderek teslim oldu.
’SON ŞOVUM OLACAK’ DİYE FACEBOOK’A YAZMIŞ
Sanık O.O.’nun, cinayetten hemen once sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profil sayfasında, ’Kaybedecek bir şeyim yok en fazla senelerimi yer’ ve ’Ben seni pembe dunyalarımda sevdim. Şimdi karanlık dunyamda intikam almak icin pusuda sabahlıyorum. Son şovum olacak az kaldı’ diye yazarak dehşeti haber verdiği de ortaya cıktı.
DEHŞET ANLARI, KAMERADA
Olayın ardından tutuklanan ve hakkında ağırlaştırılmış muebbet hapis cezası istemiyle dava acılan O.O.’nun, cinayet gunu yaşattığı dehşet anlarını kaydeden guvenlik kemarası goruntuleri de ortaya cıktı. Polisin yanı sıra, Pınar’ın ailesinin de bir sure once elde edip mahkemeye sunduğu, yandaki bir işyerinin guvenlik kamerasının kaydettiği goruntulerde ilk olarak, Pınar Unluer’in oğlunu okula bıraktıktan sonra onun cıkışını beklemek icin kafeteryaya geldiği yer aldı. Goruntulerin devamında ise, kısa sure sonra sanık O.O.’nun, otomobilin arka koltuğundan aldığı pompalı tufekle Unluer’in bulunduğu kafeteryaya geldiği, iceridekileri tehditle cıkardıktan sonra ise talihsiz kadını oldurduğu goruldu. Cevredekilerin şaşkınlığı arasında Pınar Unluer’i olduren O.O.’nun, daha sonra pompalı tufeği yere atıp kacması da yine goruntulerde yer aldı.
VİCDANLAR YARALANMASIN
Halen İzmir 3’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edilen ve 7 Ocak’ta karar duruşmasının yapılacağı bildirilen O.O. hakkındaki davayla ilgili Pınar Unluer’in babası Zeki Unluer acıklama yaptı. Baba Unluer, "Pınarın katiline hicbir indirim maddesinin uygulanmasını istemiyorum. Ağırlaştırılmış muebbet hapis cezası verilmesi gerektiğine inanıyorum. Aksi bir karar verilmesi durumunda ise vicdanım, vicdanlarımız yaralanır. Cunku o biricik kızımı elimden aldı. Torunumu annesiz bıraktı" dedi. Davayı takip eden avukatlardan Cağla Deniz Felamur da kadın cinayeti vakalarının cok arttığına dikkat cekerek, şoyle konuştu: "Bunun en buyuk nedenlerinden bir tanesi ise, ’haksız tahrik’ adı altında cezalarda indirim uygulanması. Bunlar cezaların caydırıcılıktan uzaklaşmasına neden oluyor. Pınar Unluer davasının savcısı da yine aynı yonde indirim istedi. Biz mahkeme heyetinin bunu uygulamadan ceza vermesini istiyoruz. Adaletin bu şekilde yerine geleceğine inanıyoruz." milliyet
Olayın videosu:
http://www.milliyet.tv/video-izle/Goruntuler-ortaya-cikti-DeaZ47q0yR2d.html
Facebook'a "son sovum olacak" diye yazıp dehşet sactı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Facebook'a "son sovum olacak" diye yazıp dehşet sactı