ANKARA - Dun akşam saatlerinde Kuzey Cevre Yolu Etlik ayrımı civarında meydana gelen kazada havalimanından evine donen Kamer Genc'in aracına, arkadan gelen bir kadın surucunun kullandığı otomobil carptı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından TOBB ETU Hastanesi Acil Servisi’ne goturulen Genc, burada yapılan ilk tedavinin ardından taburcu edildi.
Kazanın bilerek yapıldığını savunan CHP ’li Genc, “Benim kesim şuphem şu; beni kasten vurdular. Yani kasten trafikte orada geldi vurdu. O konuda hicbir kuşkum yok. Yani ozellikle kasten vurdular. Vuran kadın hemen kapatalım masrafları biz odeyelim gibi laflar etti ama mesele değil” dedi.

Hastane cıkışında kendisini bekleyen gazetecilere kazayı anlatan Genc, en sol şeritte ilerlerken suratli bir arabanın kendisine arkadan carptığını, daha sonra kendi aracının onune gectiğini soyledi. Kazanın ardından aracını kenara aldığını belirten Genc, kendisine carpan aractan bir şahsın indiğini, kendisine hakaretler ettiğini ve saldırmaya calıştığını kaydetti. Daha sonra yoldan gecen bir aracı durdurduğunu ifade eden Genc, “Bana carpıp duran aractan bir genc indi. Bana cok ağır hakaretler etti. Ben bir şey demedim. Bana saldırmaya calıştı. Sonra bir aile yanıma geldi. Aileye yanımda durun yoksa bana saldıracaklar dedim” şeklinde konuştu.

Olay yerine gelen polisler tarafından kaza yapan araclar yoldan kaldırıldı. Kaza yerine ambulanslar cağrıldı. Genc’e carpan aracın surucusu kadın, polis otosuna alındı. Hastanede yaklaşık iki saat kalan Genc, gazetecilere acıklama yaptıktan sonra evine gitti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (cihan)
radikal