Esra Erol'un Fox TV'de yayınlanan evlilik programında goruntuye onem vermediğini soyleyen Basri isimli aday, "Benim odun veremeyeceğim tek konu Ataturk'tur ve onun Allah'ımla Peygamberin arasına koyarım. Benim icin peygamber'den onde gelir" demesi uzerine Esra Erol hemen devreye girerek "bunları karşılaştırmamamız lazım" diye uyardı.

"ALIRIM ATATURK'U HZ. MUHAMMED'İN ONUNE"

Nasıl bir adayla evlenmek istediğini anlatan aday, "Ben gorece şeylere hic onem vermem ama vazgecilmez bir ozelliğim var. 11 Kasım'da Esra hanım ve Avukat hanım beni coşturdunuz. Ben Ataturk ilke ve inkılaplarından asla odun veremem. Gunaha girmeyeceğimi bilsem beni 63 yaşına kadar hastalıktan uzak sağlık icinde yaratan ulu Tanrım'dan sonra ile Peygamberin arasına koyabilirim Ataturk'u. Ben muslumansam. Adım Basri'yse onun sayesinde. Dinimi bile onun sayesinde yaşadığım icin ona borcum var. Alırım Ataturk'u Hz. Muhammed'in onune" dedi

ESRA EROL HEMEN TOPARLADI

Bu sozler uzerine arayan giren Esra Erol yarışmacıyı uyararak, "Ekranlar onunde milyonlarca kişi izlerken "Ataturkle Allahı kıyaslamamak lazım" dedi.

Durumu toparlamak isteyen Esra Erol ise "Ataturk bu ulkenin kurucusu şuan ozgurluğumuzun, istediğimiz her şeyi soyleyebilmemizin ve topraklarımızda ozgurce yaşayabilmemizin sebebi. Tum dunya liderlerininde saygı duyduğu bir lider" diyerek acıklama yaptı.

OZUR DİLEDİ

Olay sozleri soyleyen aday Basri Ozdemir ise, "Benimki uc bir ornek teşbihte hata olmaz ozur dilerim" dedi.

İZLEYİCİLER ALKIŞ VE ISLIKLARLA DESTEK VERDİ

Evlilik adayı Basri Ozdemir "Ataturk ilke ve inkalaplarından asla odun vermem" demesinin ardından studyoda alkış ve ıslık tufanı koptu. Yine Basri'nin "Ataturk'u alırım Peygamberin onune" dedidiğinde ise yine alkış tufanı koptu.

alıntı: haber7.com