Başbakan Erdoğan, CHP İstanbul Buyukşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgul ve CHP Lideri Kemal Kılıcdaroğlu'nu tehdit etti.

Ankara’daki aday tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Buyukşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgul uzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu‘na seslendi.
Mustafa Sarıgul hakkındaki yolsuzluk iddialarına gonderme yapan Erdoğan, “Pazar gunune kadar hakkındaki belgeleri acıklamazsan ben acıklayacağım” dedi.
Başbakan Erdoğan konuşmasını şoyle surdurdu:
“Biz yolsuzlukla mucadelede başarılıyız. Ey Genel mudur sen yolsuzluk klasoru onunde poz verdiğin adamı İstanbul’dan aday yaptın.
Sana Pazar gunu bu yolsuzlukla ilgili sana musade. Bunu acıklamazsan ben sizin raporunuzu acıklayacağım.
Sen kalkıp benim oğluma laf ediyorsun. Bugun sen Rahşan affı olmasa başka yerdeydin. Sen bu kaset olayı olmasaydın nerdeydin. Sayın Baykal’a kimlerin komplo kurduğu ortaya cıkıyor. Paralel kasetciler.
Biz Adalet Akademisiyle ilgili kısmı cıkaralım. Şimdi bazıları diyor ki; bir yerden emir mi aldın? Kusura bakmayın Tayyip Erdoğan emirle iş yapmaz. Bizimle ancak muzakere yapılır.
Biz aldığımız kararları istişare ile alırız. Millete karşı olan ne varsa CHP bunların yanında yer alır. Daha 1 ay oncesine kadar hakim ve savcılara en ağır hakaretler eden CHP şimdi bunları savunuyor.”