Lutfen tecrubeli anneler bana yardım edin, ben 33+3 te 1800 kilo oğlumu dunyaya getirdim 2013 Eylul ayında hastanede yoğun bakımda 6 hafta kaldı 2 kilo olarak cıktı. Şoyle birşey bizim durumumuz pek iyi değil bu yuzden annemde kalıyoruz. Oğlum eve geldi hepimiz cok mutluyduk minicikti cok kırılgandı ben dedim ki gorun bakın ben onu nasıl iyi edicem kendine en kısa zamanda gelecek dedim. Nitekim yapıtımda oğlum şu an 5 aylık ve maşşalah 7 kilo. Bem doğumdan sonra zaturre gecirdim cok şiddetliydi ve sutum kurudu mamalarla buyudu oğlum. Sorunum şu annem emekli olmak icin 1 ay once Irak'a gitti bizde kayınvalideme gittik iznim bitince oğlum 4 aylıkken işe başladım. İş yerim kayınvalideme baya uzak sabahın 6sında yola cıkıyorum işe gidiyorum 2 de cıkıyorum sut iznim var diye sonra 4 bucuk gibi eve geliyorum. Kayınvalidemin anneside bizimle ve ben ne yapsam yaranamıyorum surekli bana laf soyluyor işte yok bi cocuğu doğurmayı bile beceremedin bakmayı bile beceremiyorsun surekli dışarılardasın diyor bana kayınvalidem arada kalmasın uzulmesin diye susuyorum sonra oğlum surekli ağlıyor gobeğinde fıtık var birde cok erken diş cıkarıyor. Alıyorum onu odama geciyorum eşim gelene kadar orda kalıyorum ama o zaman icerisinde oğlum ağlamasın diye yalvararak dua ediyorum cunku sadece bir saniye ağlasa anane hemen odaya dalıyor ve bana cok ağır laflar soylemeye başlıyor. Sonra eşim geliyor başlıyor onada soylenmeye oda susuyor ama sonra hepsi donup dolaşıp bana patlıyor. Inanın oğlum olmasa olmek isticem. Ben cok zor bi hayattan geldim bu gunlere 10 yaşımdan beri kÂh sokaklarda kÂh hic tanımadığım insanların evinde sığıntı olarak buyudum bu yuzden boyle şeyler benim cok ağırıma gidiyor yediğim yemekten tutunda tuvalet kağıdı kullanmama kadar laf ediyor okadar cok yoruldum ki. Eşimde sinirlenince oğluma bağırıyor onada yapma diyorum bu sefer bana kızıyor tabi sonra ozur diliyor elinde olmadan yaptığını biliyorum ama ben kırılıyorum bir kere. İşim ağır evde bu sıkıntılar annemin gelmesine daha cok var hissediyorum kayınvalidemde cok bunaldı arada kalmaktan oysa aramız cok iyidir benim annemden bile iyi ama oda oğlu ve gelini birde annesi arasında kalıyor sonra herşey donup bana patlıyor cok yorgunum inanın. Benmi buyutuyorum bilmiyorum ama dayanmak icin oğlumdan başka tesellim kalmadı. Evlendiğim ay hamile kaldım ne evlilik gordum ne hamilelik ne ev ne bark omrum boyunca hep bir nerede kalıcam derdi hep bir duzensizlik. Sabrım kalmadı lutfen yalandan da olsa beni tanımasanızda bana teselli verin nolur ..