Bunu buradan ilk defa acıklıyorum. CHP ve MHP kasetlerinin arkasında paralel yapı vardı. (SANKI O ZAMANLAR KENDISI CEMAAT ILE ISBIRLIGI ICINDE DEGILDI VE SANKI BIZ BILMIYORDUK ARKASINDA KIMLER OLDUGUNU. ISIN KOMIGI O ZAMAN BUNU SOYLEDIGINIZDE KOMPLO TEORISI URETIYORSUN DIYORLARDI, BURDAN BAZILARINA SESLENIYORUM POLITIKA ISTE BOYLE KIRLI BIR OYUN, NERDEN BILIYORSUN SORULARINIZIN CEVAPLARI TEK TEK GUN ISIGINA CIKIYOR, CIKMAYA DA DEVAM EDECEK.)
Kasetlerle siyasetin dizayn edilmesinin onune geciyoruz.
CHP'nin kasetleri ortaya cıktığında hemen suratle durdurduk. CHP'li kardeşlerim bunun farkında değiller mi?
Biz bir ses, bir goruntu kaydının yayınlanmasına mudahale diyoruz. Şimdi yapılan beklemeden, hemen TİB mudahale edecak. İnsanların mahremlerinin yayınlanmasının onune gecilir.
İnternet duzenlemesi paralel yapıyı, ortam dinlemelerini cokertmeye yoneliktir.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/39867/Erdogan__Onlarin_da_kasetleri_var....html
Simdi su videoyu izleyin arkadaslar, Baykal kasetleri hakkinda ne demis acaba?:
[video=youtube;i6kV0_QdB2U]http://www.youtube.com/watch?v=i6kV0_QdB2U[/video]
Sonra da yorum sizin, hani biz sayin Basbakan`in bir gun dediginin ertesi gun tutmadigini cok iyi biliyoruz da, isin asil acikli kismi bu internet duzenlemesinin "korku" ile yapildiginin ortaya cikmasidir. Zamaninda "ozel" olmayan seyler, birilerinin koltuklarindan olmasi icin yayinlanan kasetler videolar, ozel degildi de "oh olsun" dediler de, simdi kendi kasetleri bir bir cikmaya baslayinca neye ugradiklarini sasirdilar. Simdi bu terbiyesizlik oldu, ayiptir - gunahtir oldu.
En komigi de yine arkadasinda paralel yapi var.

Yalniz benim en zoruma giden, Basbakanin durustum ben deyip deyip, boyle farkli farkli beyanlarda bulunmasidir. Bizim hafizalarin guclu oldugunu unutuyor sanirim. Baykal kasetleri ortaya ciktiginda neler neler dedigini ben cok iyi hatirliyorum. Baykal uzerinden CHP`ye saldirip, nasil oy topladigini, nasil namus kavrami uzerine yogunlastigini hepimiz biliyoruz.
Simdi kendi kasetleri cikinca ortaya, bu kasetleri ortaya cikaran "namussuz" oldu.
Ne komik! Millet de oy vermeye devam etsin, etsin bakalim...