arkadaşlar. oğlum 4 aylık olduğundan beri orijinal uzum ve dut pekezi veriyorum. kan ilacı kullanmıyorum. cok şukur ki doğduğundan beri hic ilac kullanmak zorunda kalmadım. gelişimi ve kan değerleri cok iyi.
aslında şunu soylemek istiyorum . siz de evlatlarınıza paraben iceren ilaclar vermeyin. cunku artık şampuanlar da bile kullanmıyorlar.
babam koyde orjinal pekmezler yapıyor. o kadar orijinal ki 23 kilo duttan bir kilo ancak cıkıyor. şeker meker yok icinde. yani ak sutunuz kadar katkısız. zaten babam oyle hile hurdadan anlamaz. geleneksel usullerle yapıyor. bende burada satabilir miiyim diyeduşundum. aktarlara falan satmak istemiyoruz. cunku etrafta o kadar sahtekar varki. bende guvenip alamam zaten.
ama soylediğim gibi ben oğluma sadece ondan veriyorum. şeker yerine de onu kullanıyorum.
sizde almak isterseniz kilosunu 15 tlden satmayı duşuyoruz. O kadar değerli ki bana gore ancak anne olanlar anlar bunun kıymetini diye duşundum. benim yavruma sutumden sonra en cok onu vermeyi seviyorum cunku herşeyin icinde hormon, gdo, yapay aromalar,kimyevi maddeler, koruyucular... Allah sonumuzu hayreylesin. yavrularımızı korusun. inanın ki anneler bir gram hilesi varsa oğlumun hayrını goremeyim uzum ve dut ağaclarımız cok olduğu icin cok pekmez uretiyoruz.
ilginen olursa bana mesaj atabilir.
Bebek Beslenmesi el yapımı PEKMEZ...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi el yapımı PEKMEZ...