Hurrem Sultan olarak akıllara kazınan Meryem Uzerli sonunda Lara'sına kavuştu. Uzerli bebeğinin ilk fotoğrafını ve ilk duygularını paylaştı.
Turkiye'de Muhteşem Yuzyıl dizisinde oynadıktan sonra gonullere taht kuran Meryem Uzerli Can Ateş ile birlikteliğinden olan kızına dun akşam kavuştu. Meryem Uzerli kızına Lara ismini koyarken bu mutluluğu facebook hesabından mesaj atarak dile getirdi. İşte o mesaj: 'Hosgeldin bu dunyada benim sevgili canim LARA UZERLI. 10.02.2014 dogdun. Ben allaha o kadar tesekkur ediyorum ki - saglikli dunyaya geldin!!! Ben allaha tesekkur ediyorum , cunku bana guc Verdi : seni birinci gun den itibaren koriyabildim : yasiyorsun!!! ve bu en buyuk hediyem! Benim cok yakin arkadasim Ana dogum da yanimdaydi ve tum aileme, arkadaslarima ve SIZE : tesekkur etmek istiyorum!!! Dilerkleriniz Icin ... Sevginiz Icin ! Cok sagolun!!! istiyorum!!! Dilerkleriniz Icin ... Sevginiz Icin ! Cok sagolun!!!'
Ardından Meryem Uzerli Instagram hesabından minik bebeğinin fotoğrafını paylaştı:

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/editorunsectikleri/132053.aspx
Cok hoş ya