http://webtv.hurriyet.com.tr/2/60564/25777175/1/eskisehir-deki-vahsetin-goruntuleri.aspx
Baştan konuyla ilgili uyarıyorum benim gibi haberlere dayanamayan hatta ağlayan biriyseniz izlemeyin.Ben haberdeki Eskişehir başlığı yuzunden izlemiş bulundum bilmeden 15 dk dır ağlıyorum sinirden evde şahsa demediğmi bırakmadım hala sinirliyim hala gozlerim dolu dolu...Haberi paylaşmaktaki tek amacım haberde kişinin ismi geciyor,dilerim bu kişi gelecekte ne iş bulur ne dost insan icine cıkamasın asla...İsmi oğrenilsin haber yayılsın kim olduğu bilinsin.Sen var ya sakın donme Eskişehir'e
Eskişehir'de, universite oğrencisi bir genc sahiplendiği kediyi evinde once bıcakladığı, daha sonra da damacana ile kafasını ezerek oldurduğu ve kedinin can cekişme goruntulerini sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı one suruldu. Genc yarıyıl tatili nedeniyle gittiği memleketi Bartın'da gozaltına alınarak ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İddiaya gore, Universite oğrencisi bir kafeteryada gorduğu kediyi sahiplendi. Evine goturduğu kedinin bakımı ustlenen genc sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kedilerle ilgili 'Bir kediyi uyurken izlemeniz lazım kesinlikle. Kabus gorurse titriyorlar, uyanınca size sarılıyorlar.' tweetleri attı. Gencin son olarak bir arkadaşıyla cep telefonundan yaptığı WhatsApp goruşmesinde paylaştığı ileri surulen, kedisinin bıcaklanmış, bağırsakları dışarı cıkmış haldeki goruntuleri sosyal medyaya yansıdı.Goruntulerin sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Gencin okuduğu universiteden de kınama acıklaması yapıldı. DHA
Canilik!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●11 Görüntüleme