merhba arkadaşlar ben evliyim.ve 4yaşında bir oğlum var.anaokuluna gidiyor.c.tesi pazar evde.annemler bze uzakta ve yaşlılar .k.valide tarafım zaten karışık.sorun sorun iyi birşey yok.
yani oğlumu bırakabileceğim hicbir yer yok.acil durumlarda oğlumu birine bırakamıyorum malesef.
6yıllık evliyim.cogunuz gb benimde evliliğim değişti.monotonlaştı.eşimle ozel hicbirşeyimiz kalmadı.başbaşa hicbirşey yapamıyoruz.belki şuan evliliğimiz sorunsuz ama boyle giderse korkuyorum...oğlum alerj hastası beni belki tanırsınız neysee
kaplıca planı yaptık eşimle şoyle başbaşa guzel birbucuk gun gecirmek istedik.ablam bakacaktı oğluma
kabul etmedi.annemse yaşlı ve zaten kaplıcaya ihtiyacı var.soylesek oda gelmek isteyecek. olmadı yani.ve eşim olmayınca durgunlaştı.
oğlum buyumeye başlayınca romantik şeyler yapamamaya başladım.şuan hicbirsey yapamıyorum
tavsiyeleriniz varmı...siz neler yapıyorsunuz...yoksa oğlum genc delikanlı oldugundamı butarz şeyler yapabileceğim.
romantik olmamın hicmi hicbir yolu yok....yaşlı gb yaşıyoruz
buarada eşim da geliyor ailece yemek yiyoruz yarım saat.oğlumun buharı yarım saat,babasıyla oynuyor yarım saat,
sonra 10.30 olması lazmken yetişmiyor hicbirşey 11 oluyor