Dunyaca unlu manken Natasha Giggs kocasını 8 yıl boyunca kayını ile aldatmış. Kocasının futbolcu kardeşi ile 8 yıl yasak aşk yaşayan manken bu ilişkiden şimdi bir cocuk bekliyor.

Bu haberi okuyunca dunyanın civisi cıkmış bu kadarda olmaz diyeceksiniz. Dunyaca unlu model Natasha Giggs kocasının kardeşi ile 8 yıl boyunca yasak aşk yaşamış. Kocasının yerine kaynını tercih eden manken bu yasak aşktan bir cocuk bekliyormuş. 8 sene boyunca kocasını kandıran ve kayını ile birlikte olan manken ilişkilerini bağımlılık olarak nitelendirdi.

Bu aşktan hamile kalan model erkek bebek sahibi olacak.İlişkisi duyulunca eşinden boşanan model ilişkisi icinde “Yanlış olduğunu biliyordum. Bircok kez bitirmeye calıştım ama Ryan ile aramızdaki ilişki bağımlılık gibiydi. Ne derse yapıyordum. Ona asla

karşı koyamıyordum. O da bunu bildiği icin beni kullandı. Her şey onun istediği gibi ilerliyordu ama bana karşı hicbir zaman

romantik olmadı, beni sevdiğini hic soylemedi. Sanırım sadece sekse dayalı bir ilişkimiz vardı”dedi.Şuan yine aşk hayatı dolu olan model 2′de cocuk sahibidir.

Natasha zor gunleri atlattı..