Erzurumda kız kardeşine tecavuz ettiği iddiasıyla yargılanan imam icin 18 yıl hapis cezası istendi. İmam bircok kez birlikte olduğu kardeşinin ses cıkarmadığını soyledi
Erzurumda kız kardeşine tecavuz ettiği iddiasıyla yargılanan imam icin 18 yıl hapis cezası istendi. İmam bircok kez birlikte olduğu kardeşinin ses cıkarmadığını soyledi
Erzurumda kız kardeşi 23 yaşındaki H.B.ye tecavuz ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan Karsın bir koyunde imam, 29 yaşındaki A.B. ile erkek kardeşi, 27 yaşındaki M.B. hakkında Erzurum 3uncu Ağır Ceza Mahkemesinde 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi. A.B., ifadesinde kardeşiyle bircok kez birlikte olduğunu ancak onun da ses cıkarmadığını soyledi.
Kimseye soyleme diye uyardı
Merkez Yakutiye ilcesinde oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavuz ettiğini ileri surdu. Annesini 7, babasını 1 yıl once kaybettiğini belirten H.B., İlk tecavuzu ağabeyim A.B., gectiğimiz Ağustos ayında yaptı. Ağabeyim evde kimse olmadığı sırada tecavuz etti ve bunu kimseye soylememe konusunda uyardı. Olayları ablam R.ye anlattım. Kimseye soylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını soyledi. Ağabeyimin tecavuzunden hamile kaldım, Ankaraya goturdu kurtaj oldum. Daha sonra da kucuk ağabeyim M.B., tecavuz etti. Hastanede tanıştığım E.P.nin de tecavuzune uğradım. Ağabeyim şiddet uygulayınca Kadın Sığınma Evine yerleştirildim. Burada N.U. adlı kadın ile tanıştım. Erkeklerle birlikte olmam karşılığında cok para kazanacağımı soyledi. İstemediğim halde N.C. ile birlikte olmamı istedi. Kabul etmeyince N.C. de tecavuz etti dedi.
Hakkındaki suclamaları kabul etti
ŞikÂyet uzerine yakalanan ve sevk edildiği 2nci Sulh Ceza Mahkemesinde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., suclamaları kabul etti. Kız kardeşi ile birlikte olurken zor kullanmadığını soyleyen A.B., H., oz kız kardeşim olur. Kendisiyle birlikte oldum. Ancak, bana karşı koymadı. Bircok kez birlikte olduk. Hamile kalınca Ankaraya goturdum. Cocuğu aldırdıktan sonra bir kez daha birlikte oldum dedi.
Haklarında nitelikli cinsel saldırı sucundan 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar A.B. ve M.B. onumuzdeki gunlerde hÂkim karşısına cıkarılacak. milliyet