İstanbul'un Zeytinburnu ilcesinde 5 kişilik yabancı uyruklu bir aile, sineklerden korunmak icin gece evini ilacladı. Sabah tum ailenin rahatsızlanması evin babasını şuphelendirdi ve cocuklarını hastaneye goturmek istedi. Evin onune taksi cağıran baba, evin diğer fertlerini tek tek taksiye taşıdı. Hatanede yapılan ilk mudahalenin ardından ilaclamadan dolayı zehirlendiği oğrenilen 11 yaşındaki erkek cocuk tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin diğer 4 ferdinin hastanedeki tedavisi suruyor.

İHA'nın haberine gore, olayı anlatan Nuri Yılmaz,
"Ben sabah geldim, dukkÂnı actım, temizlik yapıyordum. Bir taksi geldi, babası yukarıdan indi. Kendiler de komşum oluyorlar. Bir genc kızı var onu kucaklamış halde aşağı indi. Kızın sağlık durumu iyi değildi. Taksiye bindirdi koşarak tekrar yukarı cıktı. 11 yaşından ufak bir cocuğu vardı. Onu yukarıdan indirdi, taksiye bindirip, gittiler. Biz o an ne olduğunu anlayamadık. Sonra akşam zehirlendiklerini oğrendik. Buraya olay yeri inceleme ekipleri geldi. Evi ilacladıktan sonra zehirlendiklerini duyduk. Sabah saatlerinde yaşanmış. Erkek cocuğu ufaktı, yaşı 11 ’di. Cocuğu tanıyordum buraya gelip, giderdi." dedi. Cocuğun hastanede hayatını kaybetmesi uzerine polis ekipleri harekete gecti. İHA'nın haberine gore, olay yeri inceleme ekipleri, evin icerisinde incelemelerini gercekleştirdi. Polis ekiplerinin konuyla ilgili calışmaları devam ediyor.