Cok cok sevdiğimiz bakıcı ablamızın, sağlık sorunları yuzunden işe devam edememe gibi bir durumu soz konusu. Kesin olarak onumuzdeki hafta yani ortalama 15 mart civarı devam edip edemeyeceği belli olacak ancak ben şimdiden alternatifleri değerlendirmek acısından sağa sola sormaya da başladım.
Bostancı'da metro durağının cok yakınında oturuyoruz. Bakıcı ablamız bizimle saat 08.30-16.00 arası haftada 5 gun calışacak ve ihtiyac duyulduğunda da ayrıyetten ucreti odenmek kaydıyla haftasonu 1 gun ya da bir kac saat calışması da talep edilebilir.
Oğlum oldukca hareketli, bunu acık ve net bir şekilde bildirmekte yarar goruyorum. Sigara kullanmayan, diksiyonu duzgun, dikkatli ve sorumluluk sahibi, en onemlisi de vicdan sahibi ve cocukları seven, yaşı mumkunse 50'nin altında ve yetişkin cocukları olan bir bakıcı arayacağız. Oğlumla ben evdeysem ve ilgileniyorsam ya da ananesi ilgileniyorsa, o sıralarda da hafif ve gunluk ev işlerinde de yardım bekliyoruz ancak asli gorevi cocuğumun hem oz bakımını gercekleştirmek hem de onunla, gun boyunca KESINLIKLE tv acmadan oyunlar oynamak..
İlgilenen olursa goruşmek isterim. Sevgiler
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı Civarı 3 Yaş Erkek Cocuğuna Bakıcı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı Civarı 3 Yaş Erkek Cocuğuna Bakıcı