Merhaba anneler

Ben hem bir anne hemde bir matematik oğretmeni adayıyım.
Cocukları cok sevdiğim icin (2 kızım bir oğlum var) alan araştırma projesi dersinde

farklı cocuklarımızın oğretmenleri tarafından fark edilebilmesi ,
onların hareketlerinin onyargılarla değerlendirilmemesi, yaftalanmaması adına oğretmen adaylarının hazırbulunuşluk duzeylerini arttırmayı hedefleyen bir konu sectik.
Bizim ki okyanus da bir damla hukmunde belki ama yine de vicdanlara birşeyler hissettirebilmek oğretmen adaylarımızı bu konuda bilgilendirebilmek derdimiz.

O kadar okudum ki annelerin bu konuda hassasiyetlerini fedakarlıklarını biliyorum.Ama maalesef sizler gibi bilincli olmayan cocuklarını bile farkedemeyen ailelerde var. İşte bu noktada oğretmenlere de buyuk gorev duşuyor.

Sizdem ricam ister dikkat eksikliği ister otizm ister hiperaktivite sıkıntısı ister sosyal iletişim sıkıntısı ister oğrenme gucluğu ceken cocukların annesi olun fikirleriniz cok ama cok onemli bizim icin.

Oğretmen adaylarına neler soylemek istersiniz? Onlardan beklentileriniz ve istekleriniz nelerdir ?
veya sizi anlama yolunu secmeyen oğretmenlerle yaşadıklarınız nelerdir? Sizler soruları istediğiniz şekilde coğaltabilirsiniz.

Fikirleriniz şahıs belirtilmeden yazılacaktır.Şimdiden cok teşekkur ediyorum.