Başbakan Tayyip Erdoğan’a ait olduğu ileri surulen ses kayıtlarına ilişkin konuşan Arınc, Meclis Başkanlığı’nın ardından satın aldığı evin oykusunu anlatırken “İnşaat halindeyken bir eve girdik. Elimdekiler evin yarısını bile odemeye yetmedi, ayda 7 bin lira odemek suretiyle kredi cektim. Cok laf yalansız cok mal haramsız olmaz derler. Yine bir laf daha var, ‘Fakirler zenginlerden şu kadar yıl once cennete gidecek’ derler. Yani zenginin işi zor. Hele helalinden değilse cok zor” dedi.
Eski Ekonomi Bakanı Zafer Cağlayan’ın Rıza Sarraf’ın ucağıyla umreye gitmesi ve 700 bin liralık saat hediye edilmesi iddiasıyla ilgili “Kolundaki saati ve cocuğunun parasını sorarsanız bana ben mahcubiyetten cevap veremem” ifadelerini kullanan Arınc, bir ayette “Muminler mallarıyla ve evlatlarıyla imtihan olunurlar” denildiğini belirterek “Bu kolay bir imtihan değildir. Allah bizi cocuklarımızla, malımız ve servetimizle imtihan etmesin” dedi.
Arınc'ın tum bu sozleri Başbakan Yardımcısı'nın konuşmasını 7 bolum halinde abonelerine servis eden Anadolu Ajansı’nın haberlerinde yer almadı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25936070.asp
Sayın Arınc'ın sozlerine sansur.
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Sayın Arınc'ın sozlerine sansur.