Merhabalar,ben İzmir'de Ciğli'de oturuyorum.Şu anda calışmıyorum.15 aylık bir oğlum var.Oyun grubu olsun diye daha once ozel bir kreşe goturdum ama sonra evde daha rahat ve eğlenceli olabileceğini gordum.Gerci oğlum sevmişti ,akranları vardı.ama her sabah aynı saatte orda ol,basında bekle bana zor ve yapay geldi suan icin.Onun haricinde Cevremizde oğlumdan daha buyuk cocuklar olduğu icin keyifli olmuyor buluşmalar,devamlı diken ustunde kalıyorsunuz.3-4 yas oğlan cocuklarını bilen bilir : eğer yakınlarda 15-24 ay arası bebişkolar varsa buluşalım goruşelim anne bebek oyun grubumuz olsun derim.hem anneler icin hem de bebekler icin şahane olur goruşundeyim.

ben bebek gelişimi konusuna da cok onem veren bir anne olarak sayısız kitap okumuşumdur bu konuda ve hala da okumaktan zevk alıyorum.Annenin bebeği konusunda her noktaya onem vermesi dikkat etmesi goruşundeyim,burda beslenmesinden tutun da psikolojisik gelişimine kadar geniş bir alanı kastediyorum.Umarım bu satırları okuyup tam da benim gibi duşunuyor der ve adım atarsınız. sevgiler