Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili olarak, 'Şu an gundemimizde yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir' dedi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel medya temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından cok onemli acıklamalar yaptı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna 'Şu an gundemimizde yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir' dedi.
BENİM VİLLAMDAN BAHSEDİYORLAR AMA...
Başbakan Erdoğan'ın gundeminde ilk olarak paralel yapıdan bahsetti ve 'Sakın ola onları ağzınıza almayın. Benim villamdan bahsediyorlar ama Balıkesir'de kendisinin villası cıktı' dedi.
"BEN HACI AHMET KAPTAN'IN OĞLUYUM"
Yolsuzluk ve ruşvet iddialarıyla ilgili olarak ise Erdoğan 'Bu Tayyip Erdoğan haram yiyenin gırtlağına yapışır. Ben Hacı Ahmet Kaptan'ın oğluyum. Haram yemedik, yemeyiz, yiyenin de gırtlağına yapışırız' diye konuştu.
"KOLTUĞA YAPIŞMADIK"
Başbakan Erdoğan, "Ucuncu donemin sonunda devam etmeyi duşunuyor musunuz?" sorusuna, "Benim boyle bir talebim yok. Anrcak parti isterse kongreye giderim. Benim dileğim uc donem calışma bir donem dinlenme. Sonra tekrar goreve devam" yanıtını verdi.
'MEVCUT CUMHURBAŞKANIMIZ DEVAM EDEBİLİR'
Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı seciminde aday olacak mısınız?" şeklindeki bir başka soru uzerine de, "Şu anda gundemimizde oyle bir şey yok. Mevcut Cumhurbaşkanımız devam edebilir" değerlendirmesi yaptı.
"KILICDAROĞLU'NA OYLE BİR CEVAP VERİRDİM Kİ..."
Erdoğan, acıklamalarının sonunda en sert tepkisi CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'nun dun mitingde kullandığı sozler uzerine verdi.
Erdoğan "Ben bir Kasımpaşalıyım, bu makamda olmasam oyle bir cevap verirdim ki..." dedi ve ardından CHP'li secmenlere seslenerek 'Siz bu adama nasıl yuzde 27 oy veriyorsunuz" diye konuştu.
KILICDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
CHP lideri Kılıcdaroğlu dunku konuşmasında "annesi" ifadesini kullanmış daha sonra ozur dilemişti. Kılıcdaroğlu'nun sozleri şoyle:
"Yolsuzluğu kendisi yapmıyor, aile boyu yapıyorlar. Annesi, af edersiniz, annesi değil, Allah rahmet eylesin... Eşi, o da cunku telefonda 'diğer oğlana da haber ver' diyor. 'Onun da haberi olsun' diyor. Kızları, cocukları, kendisi, amcası, dayısı, yeğeni, teyzesi, butun sulale malı goturmekle meşguller."
HURRİYET
Erdoğan: Cumhurbaşkanı adaylığı gundemimizde yok
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan: Cumhurbaşkanı adaylığı gundemimizde yok