evet başlıktanda anlaşılacağı gibi oğlum cok hareketli yada yaramaz artık adını koyamıyorum ne yapmam gerek artık onuda bilmiyorum bağırmadan yumuşak ses tonuyla aferin diyerek herşeyi yapıyorum hikayeler okuyorum resimlerden hayvanları tanıtıyorum maşallah cok akıllı hemen anlıyo ne desen bir demeden yapıyo ama o kadar hareketliki kotuk tepelrinde surekli karıştırıp dokmelerde bunlar dert değil tabiki yeterki ona birşey olmasın ama daha farklı neler yapabilirm nasıl davranablrim ilgisini nasıl neyle cekeblrim hep birlikte belki yarıdımlaşırız :26:bu arada oğlum 11.5 aylık ve 9 aylıkken yurudu şimdi koşuyo hic oturmuyo herşeyi biliyo birşey istesen getiriyo babaya gotur dyince goturuyo istediğini iyibliyo elimden tutuyo goturuyo herşeyi tanıyo hikayede oğrettiklerimi tvde tanıyo benim ve babasnın eşyalarını ayırıyo benimkileirni bana geityo opuyorum aferin anecim tlk ediyorum diyorum mutlu oluyo asında hareketliliği dışında cok iyi ama duşucekde birşey olucak diye korkuyorum ki cokda duşuyo siz bu donemi nasıl atlattnız neler yapıyosunuz neler oneriyosunuz yardımalrınızı bekliyırum