http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...boyle_savundu__Oyumu_Erdogan_a_verecegim.html
Ehliyetsiz surucu kendini boyle savundu: Oyumu Erdoğan'a vereceğim
KONYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kacan ehliyetsiz surucu 24 yaşındaki İhsan C., kovalamaca sırasında kaza yapınca yakalandı. Kendisini goruntuleyen gazetecilere korkup kactığını soyleyen İhsan C., ''Tayyip Erdoğan'a oyumu vereceğim. Beni cekmeyin, ben terorist değilim'' dedi.
Olay, bugun saat 03.00 sıralarında merkez Karatay İlcesi Ulubatlı Hasan Mahallesi Karakayış Caddesi uzerinde meydana geldi. Kuaforluk yaptığı belirtilen İhsan C., işyerinden cıktıktan sonra ailesine ait 42 KU 453 plakalı otomobille gezintiye cıktı. İhsan C. bu sırada polis aracını gorunce hızlandı. Durumdan şuphelenen polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kacan İhsan C., kısa bir sure sonra kavşakta onune cıkan otomobile carpmamak icin direksiyon kırınrca, aracıyla bariyerlere carpıp karşı şeride gecti. Kazada hafif yaralanan İhsan C., aracı terk edip kacmaya başladı. İhsan C. kısa suren kovalamaca sonucu yakalandı.
PARA CEZASI VERİLDİ
Polis aracına bindirilen İhsan C., kendisini gazetecilerin goruntulediğini fark edince aractan inip ''Beni cekmeyin ben terorist değilim'' dedi. Gazetecilerin 'polisten niye kactın?' sorusuna da, ''Polisten korktuğum icin, heyecanlandığım icin kactım'' diye cevap verdi. Yapılan alkol testinde 0.15 promil alkollu olduğu saptanan İhsan C., polis aracına tekrar bindi. Polis, arac icinde sigara ictiğini gorunce elindeki sigarayı aldı. Kısa bir sure sonra aractan yine inen İhsan C. gazetecilere, ''Tayyip Erdoğan'a oyumu vereceğim'' dedi.
İhsan C.'ye ehliyetsiz arac kullanmaktan bin 432 lira, arac sahibine de ehliyetsiz birine arac kullandırmaktan bin 462 lira para cezası uyguladı.
Oyumu Tayyip Erdogan`a Verecegim (Ehliyetsiz Surucu)
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Oyumu Tayyip Erdogan`a Verecegim (Ehliyetsiz Surucu)