Best FM programcılarından Arzu Cağlan'ın 21 yıllık programı, Berkin Elvan'ın olumunun ardından yaptığı yayınlar gerekce gosterilerek sonlandırıldı. Uzun yıllardır Best FM'de "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri" programını yapan Arzu Cağlan'ın işine son verildi.
Berkin Elvan'ı anan radyo programcısı işten atıldı
Uzun yıllardır Best FM'de Arzu’nun İnleyen Nağmeleri programını yapan Arzu Cağlan’ın işine son verildi.
Medya Alemi'nden Nurcan Gokce Patır'ın haberine gore, gundemle ilgili gelişmeleri yayın akışı icinde anlatan Cağlan'ın Best Medya Grubu ile ilişkisini dun itibariyle kesen yonetim kurulundan henuz acıklama gelmedi.
Arzu Cağlan ise "Ben şu an yaşanan durumu, ağlayan anneleri, sokaklarda gaza maruz kalarak hayatını kaybedenleri anlatmaktan mutlu değilim. Keşke kimseler olmese biz de yayında daha guzel şeyler anlatsak, var olan durumları anlatıp dinleyicimin en doğal olan haber alma hakkını sağladım bu nedenle kovuluyor olmaktan da gurur duyuyorum. Doğruyu soylemekten dolayı kovulmak, yanlış soyleyip insanları yanıltmaktan ve sessiz kalmaktan yeğdir" dedi.
milliyet