Kaynak:mynet haber
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları
"Gecenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef teror orgutlerinin icine aldığı, teror orgutlerinin icinde ne yazık ki yuzu poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir cocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yuzu poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kac yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıcdaroğlu her zamanki gibi yalanını soyluyor, 'ekmek almaya giden cocuk' diyor. Durust ol, durust. Ne ekmek alması ne alakası var?"
"Cok enteresan, annesi 'Evladımın katili başbakan' diyor. Ben evlada sevgiyi, muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilyeler atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeleri nicin atıyordu mezarına? Neyin mesajını veriyorsun"
"Burak Can'ın babası ortam iyice gerilmesin diye ne yapıyor? İstanbul Kasımpaşa'daki o cenaze namazından sonra alıyor yavrusunu Giresun Alucra'ya goturuyor, memleketlerine. Orada defnediyor. Bu da baba. Ama bu kalkıp da oyle bir beyanda bulunmuyor. 'Ulkem gerilmesin' diyor, 'vatan sağolsun' diyor, 'ben bu acıya katlanacağım' diyor. Buyur, kim gerilimden yana, kim barıştan yana?"
Başbakan Erdoğan'dan Berkin Elvan acıklaması
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Başbakan Erdoğan'dan Berkin Elvan acıklaması