Başbakan'ın başdanışmanı ve gazeteci, katıldığı televizyon programında Hurriyet yazarını ağır bir dille eleştirdi.
A Haber'de 'Gundem Ozel' programına katılan Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut, Turkiye'de ic savaş cıkartma senaryosu oynandığını soyledi. Vatandaşlara sokağa cıkmayın cağrısı yaptı.
Yasa dışı dinlemelerle ilgili ise 7 bin kişinin değil 300 bin kişinin dinlendiğini iddia etti. Bulut, koşe yazısında kullandığı ifade nedeniyle de Yılmaz Ozdil'i cok ağır bir dille eleştirdi. Bulut, Ozdil icin 'bu millet senin canına tukurur' ifadesini kullandı.
GENCLER OLURKEN KAHVALTILARINDA HAVYAR YİYORLAR
Senaryonun adı Turkiye'de ic savaş cıkartma senaryosu Halkla devleti karşı karşıya getirmek icin devletin kendisine emanet ettiği uniformayı kullanarak halka karşı psikolojik harekat duzenliyorlar. Gencler oluyor, cenazeleri kalkıyor, genclerin olebileceği olaylara yol acacak şeyleri kışkırtanlar sabah kahvaltılarında havyar yiyorlar. Genclerin kanı akıyor onlar yine aynı kahvaltıyı aynı neşe icinde yaparak yollarına devam ediyor.
Borsa'da son on yılda borsadaki varlığı 17 katına cıkan bir işadamı devlete, millete, hukumete karşı insanları isyana teşvik ediyor, gosteri yapacaksanız, benim mağazalarımdan yararlanın diyor. ben isim vermek istemiyorum, bu cok korkunc bir nokta. Duvarın arkasından duvarın onunu yonetmek namertliktir.
TUSİAD'IN KANARYA SEVENLER'DEN FARKI YOK
Mertsen namertsen bu Turkiye'yi yonetme sevdasında olanların bir parti kurması lazım. TUSİAD surekli acıklama yapıyor, sen kimsin senin cebinde paran var diye senin Tophane'deki kanarya sevenler derneğinden ne farkın var.
SOKAĞA CIKMAYIN
Sokağa cıkmayın, tekrar ediyorum sokağa cıkmayın ne olursa olsun sokağa cıkmayın birileri sizi provoke ediyorsa arkadaş on beş gun daha bekleyeceğim de, hukumeti sevmiyorsundur, kimse hukumeti sevmek zorunda değil, git sandığa gom.
3 KITADAN 7 BİN DEĞİL 300 BİN KİŞİ DİNLENDİ
7 bin kişi değil, Turkiye 'de 300 bin kişi dinlendi, direk ve endirekt olarak. İlk defa acıklıyorum, bunlar fiziksel olarak bir yere kaydedilmedi, bu dinlemeler, kurulan bir internet ağı uzerinde yurtdışındaki merkezlere aktarıldı ve o merkezlerdeki super bilgisayarlar tarafından o konuşmalar ayrıldı. National
Security Agency super bilgisayar kullanır, aynı model Aerika'da değil, Ortadoğuda , Amerika kıtasında ve Avrupada uc merkeze internet uzerinden aktarılan konuşmalar orada super bilgisayarlarca analiz edildi, bir kısmı montajlanarak yeniden başka konuşmalar turetildi. eğer sanılıyorsa bunlar fiziksel olarak kaydedildi hard diskler sokuldu, boyle bir şey yok. bu 300 bin kişi dinlenirken o super bilgisayarlar konuşmaları ayırarak veri depoladı.
YILMAZ OZDİL'E: BU MİLET SENİN CANINA TUKURUR
Bir devlet gorevlisi olarak soyluyorum bu devlet bu kadar boş değil, Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başbakanına 'mezarına tukurecekler' diye kufredemezsin. Bunu yazamazsın, bu millet senin canına tukurur. Bu basın ozgurluğu değil, bu devlet sana o gazeteyi yedirir. İstediğin gibi eleştir, sana oy vermeyeceğim de, seni sevmiyorum de ama sen Turkiye Devleti Başbakanına 'mezarına tukureceğim' diye yazamazsın, sen bunu yazarsan, o gazete bunu yayınlıyorsa, bu kadar curetkar iseniz, Turkiye Cumhuriyeti Devletine kafa tutuyorsanız, tukurulemeyeceğini size oğretecektir.
kaynak: http://www.mynet.com/haber/guncel/y...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost
Yiğit Bulut, Yılmaz Ozdil'e meydan okudu!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Yiğit Bulut, Yılmaz Ozdil'e meydan okudu!