Merhaba arkadaşlar
19 mart doktor kontrolunde bebeğim 4 kilo ustu cıktığı icin doktor sezeryan onerdi ve bende 4 kilo ustu olur normal doğum yapamam diye ve bebeğe bişey olur diye korktum kabul ettim 20 martta sezaryanla doğum yaptım 39+3 de gozlerimi actığımda bebeğini sordum daha gelmedi dediler 6 saat kadar yoğun bakımda kaldım bebeğini getirmediler 6 kişiydik sadece benim bebeğim yoktu yanımda defalarca sordum bişey soylemediler belki bi sorun vardır veya tedbir amaclı getirmiyolardir falan dediler en son artık bebeğinin olduğunu bana soyleyemediklerini duşundum olu bebek bekleyerek cıktım yoğun bakımdan annenler beni bekliyordu zaten agliyodum onlara da bebeği getirmediklerini soyledim bebek iyi solunumla ilgili sorun olmuş ama 1 saat icinde duzelmiş dediler icim biraz rahatladı ancak hala bebeği goremedim sonraki gun yeni dogan bolumune cıktık 2 saatte bir 1 saat emzirme vakti vardı ancak bebeğim emmedi beni slikon uc aldık zorladik falan olmadı Sutum gelmedi de zaten derken taburcu olduk hemşire eğer doymazsa biraz mama takviyesi yapın dedi az az mama takviyesi yaptım ancak biraz iştahlı bebeğim var yetmedi sararmaya başladı sutumde yeterince gelmedi hala 5. gun sarılık supesiyle acile gittik sınırda cıktı sariligimiz daha kotusu olur diye korkumdan mama yi cogalttik Sutumude sagarak veriyorum iki saatte bir 10 ml kadar sut cıkıyor yetmiyor benim sutunun yanında 2 saatte bi 60 ml de mama yiyor
yaşadığım sorun bebeğine gerektigince anne şutu veremiyor olmam hala yogunbakimdaki durumu duşundukce ağlıyorum icim aciyor korkuyu atamadim gereksiz yeremi sezeryan oldum olmasaydım(3600 gr doğdu ) durum daha istediğim gibi olurmuydu diye duşunuyorum ne yapabilirim kafam karma karışık Allahima şukur şimdi bebeğim yanımda sağ sağlim diyorum ama bazen o da teselli etmiyor vicdanım hic rahat değil şutu cogaltayim humana malt o şu bu derken midemide bozdum isdahimda yok zorla biseyler yiyorum ne yapmalıyım fikriniz varsa soyleyin bu kadar uzun yazmamın sebebi kendimi iyi anlatabilmek icin
Bebek Beslenmesi benmi yanlis yapiyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi benmi yanlis yapiyorum