Burdur mitinginde halka hitap eden Başbakan Erdoğan, sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarına değindi. Erdoğan, "Onlar montajcı, montajcı. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış, ama bunlarınki yatsıya kadar surmedi, geldi bir saba ruzgarı bunu aldı goturdu, sondu" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları:

- Bu adı paralel yapı olan virus bizi, birliğimizi bolmek icin ortaya cıktı. Ama başaramayacaklar. Sizin bu birliğiniz, sizin bu beraberliğiniz, sizin bu kardeşliğiniz, sizin yeniden buyuk Turkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek

- Eski Turkiye demek yeniden koalisyon donemleri demektir, yeniden kriz demektir, kaos demektir, yeniden gerilim, bunalım demektir. Eski Turkiye demek yolsuzluk, yoksulluk demektir, yeniden yasaklara donuş demektir. Eski Turkiye demek, icine kapanmış, iddiaları olmayan, hedefleri olmayan, projeleri olmayan dunyada esamesi okunmayan bir Turkiye demektir.

EY HOCA BU ULKEYİ KARIŞTIRMA

-Ey hoca, eğer bir yanlışın yoksa Pensilvanya'da durma. Senin vatanın Turkiye ise buyur Turkiye'ye, vatanına gel. Siyaset de yapacaksan cık meydanlarda siyaset yap ama bu ulkeyi karıştırma, huzurunu bozma. Ulusal guvenliğimizi tehdide yonelik bircok provakatif eylemelerin icinde bulunma.

TURKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI'NA SALDIRIDIR

-Ulusal guvenliğimizi tehdit etme. Bu iş artık istiklal mucadelesidir. Cok ciddi saldırılarla karşı karşıyayız. Bu saldırı benim şahsıma yonelik bir saldırı değildir. Benim aileme, ardaşlarıma ve hukumete değil. Turkiye'nin bağımsızlığına yapılan bir saldırıdır.

Cıkmış diyorlar ki 'Turkce olimpiyatlarında hocamızı ovuyordun' diyorlar, evet ovuyorduk, ama o zaman bunu bilmiyorduk, iyi niyetli duşunuyorduk hep. Yasalar cercevesinde onlara gereğini yapacağız. Bu mucadele artık bir istiklal mucadelesidir. Cok ciddi bir saldırıyla karşı karşıyayız.

Bu saldırı sadece benim şahsımz, aileme yonelik değildir, bu saldırı Turkiye Cumhuriyetine yonelik bir saldırıdır. Selam diye bir orgut uydurmuşlar, tamamen hukuksuz bir bicimde 3 yıldan fazla bir sure binlerce kişinin -kendileri haric- telefonunu dinlemişler. Birbiriyle ilgili olmayan, siyasetci, sanatcı, genelkurmay, gazeteci, başbakan, cumhurbaşkanı...

Amac şantaj...

Turkiye Cumhuriyeti'nin Enerji bakanını selam orgutunun uyesidir diye listeye alıp telefonunu dinliyor. Enerji bakanı diğer ulkelerinin bakanlarıyla enerjiyi ilgilendiren konularda gizli goruşmeler yapar. Kayıtları depolayıp, bir yerlere servis ediyorlar. 'CHP MHP bizi de dinlediler' dedi, peki niye internet yasasına karşı cıktınız. Cunku hesap başka.

HANGİ ULKE ADINA DİNLEMELERİ YAPTIN?

-Savcıya soruyorum hangi ulke adına bu dinlemeleri yaptın? Ey dinlemeyi yapan polis ya sen hangi ulke adına yaptın bunu? Ulkemin mahrem bilgileri casuslar tarafından servis ediliyor

OKYANUS OTESİNDEN MONTAJ SES KAYDI VERDİ

Okyanus otesinden CHP'nin Hocası, bu Genel Mudur'un eline bir montaj ses kaydı verdi. Onceki rezaletlerden ders almayan Genel Mudur, şimdi de eline tutuşturulan bu montajla işi idare etmeye calışıyor. Cunku bu senaryoda Hocası ona bu gorevi verdi. milliyet