Aydında duzenlenen mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, yolda kendisine Ataturk posteri sallayanlara tepki gosterdi.
Erdoğan: Ataturk posterini niye sallıyorsun?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Aydın'da duzenlenen mitingde konuşması sırasında şu olayı anlattı
Erdoğan "Buraya gelirken birileri bana Ataturk posteri sallıyor. Bana niye Ataturk posteri sallıyorsun? Laf uret, iş uret. Paraların uzerinden Ataturkun resmini kaldırıp, İnonunun resmini alan partisin. Sizin gecmişiniz kirli. Camileri ahıra, depoya cevirdiniz. Demokrasiye değil, darbelere bağlandınız." dedi.
12 yıl boyunca cetelerle cok kararlı şekilde mucadele ettik. Bu mucadeleden asla taviz vermeyeceğiz hic endişeniz olmasın. En son cete paralel yapı. Bu ceteyi de bitireceğiz. Hic endişeniz olmasın bunları tasfiye edeceğiz. Devletimize, ulusal guvenliğimize tehdit oluşturan bu yapıyı tasfiye edeceğiz, iki kere iki dort.
İki tane gazete haber yapıyor. Benim oğluma bir sitede evi olduğuna dair haber yapmışlar. Davayı actık. Bunlarda yalan var, iftira var. Sen nasıl din istismarı yapıyorsun? Pensilvanyadaki yeni Ergenekonla da mucadele edeceğiz.
Biz 12 yıl boyunca işimize baktık, bundan sonra da işimize bakacağız.
Bunlar ayrımcı, bunlar kaymak takımın partisi bu CHP. Ne diyorlar 'Beyaz Turklermiş' onlar, biz de 'zenciymişiz'. Ben kabul ettim. Eğer bu milletin hizmetkarı olmak zenci olmaksa ben zenciyim. Cunku Allah, 'Ne beyazın siyaha ne siyahın beyaza ustunluğu yoktur' diyor. 'Ustunluk Hakk'a yakınlıkla olculur, belirlenir' diyor."
milliyet
Erdoğan: Ataturk posterini niye sallıyorsun?
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan: Ataturk posterini niye sallıyorsun?