Olimpiyatlar bizim icin bitti
Her yıl yapılan Turkce olimpiyatlarının kendileri icin artık bittiğini acıklayan Erdoğan, Berkin Elvan icin de Ne ekmeği be? Biber gazı kullanmak polisin hakkı dedi
Olimpiyatlar bizim icin bitti
Abdullah Karakuş
Başbakan Erdoğan, dun Antalya mitingine katıldı. Konuşmasında muhalefet ve cemaate yuklenen Erdoğan, ozetle şu mesajları verdi:
O DEFTER KAPANDI: Onların (Gulen cemaati) malum olimpiyatları vardı, artık bitti bizim icin tabii bunlar. Artık bundan sonra bunların olimpiyatları molimpiyatları diye bir şey bizim dunyamızda yok. Bitti onlar, o defterler kapandı, gecti. Cunku bugune kadar cok aldattılar. Hatta Turkce olimpiyatlarında, İstanbul Ataturk Stadyumunda oyle bir şey soylendi ki ben de şaşırdım. O gun Peygamber efendimiz oradaymış. Bunlar dağıttı, dağıttı.
NE EKMEĞİ BE: Şimdi biz MHP, eli kanlı teror orgutune sempati gosteriyor deyince MHP Genel Başkanı ispat et diyor. İspata ne gerek var. Attığın twetleri gozun gormuyor mu ey Bahceli? Ne ekmeği be? Kimi aldatıyorsun? Elinde sapanla, yuzu poşulu kişiyi gormuyor musun? Ondan sonra benim polisime hakaret ediyorsun.Bu tur eylemlerde biber gazı kullanmak polisin en doğal, en tabii hakkıdır. Biz orada polisimizin attığı adımı kalkıp da kınayamayız.
CHPLİ BAŞKANA SERT CIKTI: (CHPli Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını eleştirerek) Antalya, buraya bir buyukşehir belediye başkanı secti. Aradan 5 yıl gecti. Geride bira festivali kaldı. Geride, oluleri yakma projesi kaldı. Kafaya bak kafaya. Oluleri yakarak arsa kazanacakmış, kafaya bak. Geride başortusu duşmanlığı kaldı.
CASUSLUKKTAN YARGILANACAKLAR: MHP, CHP, Pensilvanya, medya, işverenler İstanbulda sokak eylemlerini her gun tahrik ediyorlar. Bunlar yurt dışına kacıp oradan korkakca saldırı yapıyorlar. Bunlar casusluk sucundan yargılanacaklar zaten. milliyet
Erdoğan: Artık Turkce olimpiyatları molimpiyatları diye bişey bizim dunyamızda yok
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan: Artık Turkce olimpiyatları molimpiyatları diye bişey bizim dunyamızda yok