Rahmi Koc STV'ye ortak olmak istedi
Bir donem Fethullah Gulen'in en yakınındaki isimlerden olan yazar Latif Erdoğan, Gulen ile Koc ailesinin bağlantısına ilişkin carpıcı acıklamalar yaptı. Erdoğan, Rahmi Koc'un STV'nin yuzde 5'ini almak istediğini ve bunu kendisine Fethullah Gulen'in anlattığını acıkladı.
Bir donem Fetullah Gulen cemaatinin en onemli isimlerinden olan Latif Erdoğan katıldığı televizyon kanalında Rahmi Koc'un Samanyolu TV'ye ortak olmayı istediğini acıkladı. Latif Erdoğan, Koc'un bu girişimini bizzat Fetullah Gulen'den duyduğunu soyledii.
Yahudileri bu kadar seversen...
a haber'de Mehmet Ali Onel'in sorularını yanıtlayan Latif Erdoğan, "Hocaefendi Yahudileri cok sever o yuzden onlar gibi davranıyor" dedi. Bugun yaşananlara dikkat ceken Erdoğan "Yapılanlar Yahudi ahlakıdır. Yahudiler doverken ağlar derler. Bu kadar Yahudileri seversen olacağı budur" diye konuştu.
"Hakkımı helal etmiyorum helallik de istemiyorum"
Uzun yıllar yanında bulunduğu Fethullah Gulen'e hakkını helal etmediğini de soyleyen Erdoğan şunları soyledi: "Gulen'den helallik istemiyorum. Ona hakkımı da helal etmiyorum. Allah onu siyaset icin yaratmadı bunu bilsin."
http://yenisafak.com.tr/gundem-habe...k-olmak-istedi-19.03.2014-627038?ref=manset-8
gulen cemaatinin ne olduğu burdan bile belli ,rahmi koc gibi Yahudi birisi bunlara ortak olmak istiyorsa varın gerisini siz duşunun..
Rahmi Koc STV'ye ortak olmak istedi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rahmi Koc STV'ye ortak olmak istedi