Adana’da poşet icine konulmuş kesik başı ve cesedi foseptik cukurunda bulunan 44 yaşındaki Mehmet Şahin Salmaş’ın, katili ile 76 kez telefonla goruşme yaptığı belirlendi. Salmaş’ın gay sitelerinde tanıştığı katil zanlısı 43 yaşındaki Abdurrahman Yavuz’un cinsel organını kırdığı iddiasıyla oldurulduğu iddia edildi.

Kurban katili ile 76 kez goruşmuş

Fatih KARACALI/ADANA, (DHA)

Şanlıurfa’da mobilyacılık yapan Mehmet Şahin Salmaş, iddiaya gore, internetteki gay sitesinden Adana’da yaşayan Abdurrahman Yavuz ile tanıştı. Ailesine ’otomobil satın almak icin Adana’ya gidiyorum’ diyen Salmaş, Yavuz’un evinde misafir olarak kaldı. Oldurulmeden once de eşi Kadriye’ye telefon acıp, "Ben Abdurrahman Yavuz’un evindeyim. ’Kadriye ben oldum’ dedi" ve bir daha Salmaş’tan haber alınamadı.

GAY SİTESİNDE TANIŞMIŞLAR
Salmaş’ın hayatından endişe edip telefonla da ulaşamayan ailesi, polise başvurdu. Mehmet Şahin Salmaş’ı bulmak icin Adana Emniyet Mudurluğu, ozel ekip kurdu. Cinayet Burosu’ndan kurulan ozel ekip, yaptığı teknik ve fiziki takip sonucunda Salmaş ile Yavuz’un gay sitesinde tanıştıklarını saptadı. Polis, Yavuz ile Salmaş’ın toplam 76 kez telefonla goruştuklerini belirledi. Salmaş’ın oldurulup cesedinin Yavuz’un evinin bahcesindeki kanalizasyon cukuruna atılmış olabileceği şuphesi uzerine 3 gun once operasyon yapıldı. Yavuz ile birlikte B.B., E.C. ve B.T. yakalanıp gozaltına alındı.

POŞET İCİNDE KESİKBAŞ
Yavuz’un evinin bahcesindeki kanalizasyonun iş makinesi ile acılması uzerine bir poşetin icinde Salmaş’ın kesik başı ile kemik haline gelen cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Mehmet Şahin Salmaş’ın cesedini eşi Kadriye, belindeki kemerden teşhis etti. Otopsinin ardından Şanlıurfa’ya goturulen Salmaş, Viranşehir’de toprağa verildi.

CİNSEL ORGANINI KIRMIŞ
Kesikbaş cinayetinin nedeni de aydınlanmaya başladı. Cinayetin, Salmaş’ın cinsel ilişki sırasında Yavuz’un cinsel organını kırması uzerine işlendiği iddia edildi. Şalmaş’ın başını govdesinden ayıran Yavuz’un, havanın kararmasını beklediği ve gece el arabasına yukleyip evinin bahcesindeki foseptik cukuruna attığı ortaya cıktı.

’BİRİNİ OLDURDUM’
Abdurrahman Yavuz katil zanlısı olarak, E.C., B.B. ile B.T. ise cinayeti bildikleri halde gizledikleri iddiası ile gozaltına alındı. İfadeleri tamamlanan 4 zanlı Adliyeye sevkedildi. Polisteki ifadesind
e suclamayı kabul etmeyen Abdurrahman Yavuz’un, arkadaşı B.B.’ye, "Ben bir adam oldurdum ama ben oldurmesem o beni oldurecekti" dediği ileri suruldu.