kızlar hepinize merhaba 11.11.2012 saat 10:50 de oğlumu mecburi sezaryanla dunyaya getirdim.
10 kasım sabah 7de sularım gelmeye başladı ve hastaneye gittim sularım geldigi icin yatış verdiler.24 saat sancıyı bekleyecegimi ve 10 cm acılma olduktan sonra doğum yapabilecegimi soylediler.Neyse saatler ilerlemeye başladı sancım yok ama suyum devamlı geliyor acilde nobetci kadın dogum doktoru tamamen suyu boşalttı bu dogumu hızlandıracak dedi ilerleyen saatlerde sancım da gelmeye başladı.
Sabah 8di acılmam 8 cm oldu ve kaldı sancım var ama acılmam ilerlemiyor bu arada ne kadar canım yanıyor anlatamam daha sonra doktor suni sancı vericez belki artar acılman dediler.Yarım saat suni sancı verdiler acımdan ağlıyorum,dayanamıyorum diye.
Daha sonra tekrar catıya cıktım acılmam aynı doktor bundan sonra beklersek bebeği riske atarız dedi ve mecburi sezaryana aldı.Canım yana yana ameliyathaneye goturuldugumu hatırlıyorum.
Ameliyathanede buz gibi bir yerdi beni ne olur uyutun dedim ve sonra uyandığımda odama goturuluyordum.2 gun hastanede kaldım,İşte boyle kızlar.Cok şukur oğlum ve ben iyiyiz su an da.
oğlum dunyamıza teşrif etti:)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- oğlum dunyamıza teşrif etti:)