Erdoğan'ın yasağına rağmen AKP'liler twit atmaya, mitinglerine davet etmeye devam ediyor. Bulent Arınc'ın hesabından bu sabah 08:29'da bir twit atıldı. Twitter yasağının başlamasından sonra Melih Gokcek, Burhan Kuzu gibi Ak Partili isimlerin de twit atmaya devam ettiği goruldu... Twitter'a girmeye devam eden Melih Gokcek, konuyla ilgili acıklama yaptı.
Ve Arınc da twit atar!
Erdoğan'ın twitter yasağını ilk delen isimlerden biri Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek'di.
Yasağın hayata gecirilmesinin hemen ardından 4 saatten az bir surede Turkiye'den 2.5 milyona yakın twit atıldı. Turkiye'den atılan tweet'ler dunyada 10'a yakın top trend oldu.
Twitter ve gelebilecek yeni kapatmalara karşı yolları hızla paylaştı.
Gokcek'in ardından bir twit de Başbakan Yardımcısı ve Hukumet sozcusu Bulent Arınc'dan geldi
Melih Gokcek'ten Twitter acıklaması!
Twitter'a girmeye devam eden Melih Gokcek, konuyla ilgili acıklama yaptı.
Twitterın mahkeme kararıyla erişime engellemesinden dolayı Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek, Twitter mitingini iptal etti.
TWITTER MİTİNGİNİ İPTAL ETTİ
Siyasiler arasında Twitter'ı en aktif kullanan isimler arasında olan Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek, bugun yapacağı Twitter mitingini erişim yasağından dolayı iptal ettiğini duyurdu.
Yasağa rağmen tweet atan Gokcek, Twitter hesabından şu acıklamayı yaptı: Bugun Cuma namazından sonra yapacağımız twitter mitingini iptal ettim... twit alemine duyururum...
'BU DA KAPATILIR'
Gokcek, Twitter'a erişim engeli olmasına rağmen nasıl girebildiğini ise şoyle anlattı: Benim DNS ayarı acık olduğu icin twit atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sovenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır dedi.
milliyet