HP Ankara Buyukşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi, İvedik Organize Sanayi Bolgesi'nin duzenlediği toplantı sırasında bir grubun saldırısına uğradı.Ağır yaralı var.

CHP Ankara Buyukşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi, İvedik Organize Sanayi Bolgesi'nin duzenlediği toplantı sırasında bir grubun saldırısına uğradı.Ağır yaralı var.

Yavaş'a yakın kaynaklar, Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek'in oğlu Osman Gokcek'in koruma ekibinde bulunduğu iddia edilen boksor ve gureşcilerden oluşan kalabalık bir grubun saldırdığını iddia etti.
Yavaş, olayın ardından şu acıklamayı yaptı:

"Biz buraya gelirken salonda iki tane provokatorun olduğunu bize soylediler. Biz bunu bilerek geldik. Ben bunlara pabuc mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gonderen ağa babalarından korkmadım ki bunlardan korkacağım. Kolay değil 20 yıllık bir imparatorluk bitiyor. Boyle şeyler olacak. Ayın 31'inden sonra inşallah temiz bir yonetim gelecek, bu defterlerin hepsi acılacak ve tek tek tuyu bitmemiş yetimin hakkını soracağız. Belli ki bunları oğretip gondermişler. Ben buradan onları gonderenlere rahmetli İsmet İnonu'nun sozuyle sesleniyorum Bir memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkca o memlekette kurtuluş yoktur."

KISKANDILAR :

Dun Mansur Yavaş'ın Mitingin de AKP ve MHP liler de Sayın Mansur Yavaş'a CHP liler ile birlikte buyuk destek vermişler,miting sırasın da AKP ve MHP bayrakları da salllandığı gozlemlenmişti

BİR YARALININ DURUMU AĞIR

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı da Twitter uzerinden zaldırıya ilişkin bir acıklama yaptı. İl başkanlığının yaralı bir gencin bilincinin kapalı olduğunun bilgisini verdiği acıklama şoyle:

"Bugun 12.00de İvedik Organize Sanayii Fora İş Merkezi'nde CHP Ankara Buyukşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş'ın ve orgutumuzun İvedik Organize esnafı ile yapmış olduğu toplantıya AKPli Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı ve Adayı Melih Gokcek'in gonderdiği boksor ekibi tarafından saldırı duzenlenmiştir. 'Ulkucuyuz' diyerek toplantıya katılan akabinde sallamalar ve silah cıkarıp toplantıya katılan esnafın, orgutumuzun, gonullulerimizin uzerine saldıran 50-60 kişilik grup 'en buyuk başkan Melih başkan' sloganları atarak kufurler ederek hem insanları yaralamış hem de binaya ve araclarımıza zarar vermiştir. Toplantıdan 5 dakika once İl Başkanlığımıza gelen provokasyon ihbarı gercekleşmiş ancak onlem alma fırsatı maalesef olmamıştır. Aralarında bilinci kapalı bir gencimizin de olduğu yaralıları hastaneye sevk ettik."
http://www.haberartiturk.com/mansur-yavasin-ekibine-saldiri-agir-yaralilar-var-11680h.htm