0212 251 27 23 - 251 30 15

Yer : Beyoğlu

Adres : Sıraselviler Cad. No:69/1 Taksim

Ucret : TLTL

Kredi Kartı : Visa-Master

Park : YOK

Web : Riddim.com.tr | Rnb Hiphop | Night Club
Riddim

İstanbul`da rahat, guvenli ve huzurlu bir şekilde eğlence yaşamak istiyorum, bunu yaşarken de kaliteli fakat cok fazla harcama yapmadan, dilediğim muzik tarzında istediğim gibi eğlenmek istiyorum diyorsanız "Riddim" bunun tam yeri. Artık Riddim yeni hali ve uc farklı tarzıyla sizlere unutamayacağınız bir gece yaşatacak...
Riddim Live (Ust Riddim)

Yeni tarzıyla Riddim Live`da haftada bir gece İstanbul`un en iyi grupları cıkyyor ve sizlere eşsiz bir canlı performans sergiliyor. İster ic kısımda muziğin coşkusuna katılıp eğlenebilir, isterseniz de boğaz manzaralı geniş terasında oturup eğlenceye keyifli bir şekilde katılabilirsiniz.

Saatler: Hafta ici 21:00-03:30, Hafta sonu 21:00-04:30

Kapasite: 750 Kişi
Riddim Special (Orta Riddim)

Riddim Ozel sizlere, 1000 kişilik kapasiteli geniş salonuyla ozel organizasyon ve konserleriyle hizmet sunacaktır. Konser bilgileri ve organizasyonlar sizlere uye olduğunuz herhangi bir Riddim hesabından mail olarak ya da Riddim.com.tr | Rnb Hiphop | Night Club adresinden bildirilecektir.
Riddim HipHop, R&B (Alt Riddim)

İşte karşınızda icinizi kıpırdatan ritmi ve İstabnul`da eşi benzeri olmayan Alt Riddim, HipHop ve R&B tarzıyla listelerde hep bir numara olan, dilediğiniz gibi dans edebileceğiniz bir gece kulubu. Riddim`in surekli DJ`leri sawashqocaoglu, ve DJ Ice olmakla birlikte bazı gecelerde ve organizasyonlarda surpriz DJ`lere de yer verilmektedir.

Saatler:

Hafta ici 21:00-03:30, Hafta sonu 21:0-04.30

Kapasite: 1000 Kişi