[h=2]KARS'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı, tecavuz ettikten sonra iple boğup başını taşla ezerek olduren katil zanlısı Aykut Balk'ın polis ifadeleri ortaya cıktı. Balk, cinayetten sonra Mert'in ailesine taziyeye bile gitmiş.[/h]Turkiye'yi uzen Mert Aydın (9) cinayeti, Kars EmniyetMudurluğu'nun 'akıl dolu' operasyonuyla onceki gun aydınlandı. İl Emniyet Muduru Ercan Cakmak'ın başında bulunduğu ozel ekip tarafından yurutulen operasyon, diğer polislerden dahi gizlendi.
Operasyon yine buyuk bir gizlilik icinde sonuclandırıldı ve Balk, sessiz sedasız gozaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.
'BAŞSAĞLIĞINA GİTTİM'
İl Emniyet Muduru Cakmak'ın bizzat katıldığı sorguda Balk, cinayetin ardından yaşananları da anlattı. Balk, "Mert'in cesedi bulununca haberleri izlemeye başladım. Haberlerde başka bir kişinin goruntusunu gorunce panik yapmadım. Mert icin yapılan yuruyuşlere katıldım. Evine başsağlığına da gittim. Gozaltına alındığımda diğer suclarımdan dolayı yakalandığımı zannettim. Sonra goruntuleri gosterdiler" diye konuştu.
Kaynak: Haberturk
http://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/1147270-iste-mert-aydinin-katilinin-yuzsuzlugu
İşte Mert Aydın'ın katilinin yuzsuzluğu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İşte Mert Aydın'ın katilinin yuzsuzluğu