Gezi olaylarından beri Başbakan'ı ve hukumeti alenen desteklediği icin eleştiri bombardımanına tutulan Ertem Şener, Başbakan Erdoğan sevgisini anlattı.

"Eşim ve annemin namusuna nasıl guveniyorsam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tertemiz dimdik bir adam olduğuna inanıyorum. Bu işlerde parmağı olmadığına inanıyorum" diye acıklama yapan unlu spor spikeri Ertem Şener, "babamdan vazgecerim Başbakan Erdoğan'dan vazgecmem" dedi.
Karıncanın yangını sondurmek icin su taşıması misali elimden geleni yapacağım diyen Şener, CHP'li anne ve babasına AK Parti'ye nasıl oy verdiğini de anlattı:

CHP'Lİ ANNE-BABASINA AK PARTİ'YE VERDİRDİ

"Ben iki donem yeminle babama Erdoğan'a oy verdirdim. Torununu onune koydum. Babama sorabilirler. Sirkeci esnafıdır. AK Parti'ye oy verecek misin dedim? Yok vermeyeceğim ben CHP'liyim dedi... Yemin ettirdim verdim. Referandum'da yine başbakanımızdan yana verdirdim. Belediye secimlerinde yine beni kırmadı. Ama iş beni kırmaktan cıktı, bu oyunları gordu. Annem de babam kime oy verirse ona verirdi. İkisi de gitti AK Parti'ye oy verdi. İki dedim referandum ile uc oluyor. Kayınpederim ve Kayınvalidem de oyle."
Şener, "cok seviyorum, samimiyetine guveniyorum" dediği Başbakan Erdoğan'ı yedirtmeyeceğim diyor.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/148265.aspx