Karsta, ilkoğretim oğrencisi Mertin katil zanlısı Erzurumda ozel guvenlikli koğuşa konuldu. Değişik tavırlar sergileyen zanlının Ben ne yaptım. O cocuğa yazık oldu dediği oğrenildi
Mertin katil zanlısı: "O cocuğa yazık oldu"
İHA
Karsta, ilkoğretim oğrencisi Mertin katil zanlısı Erzurumda ozel guvenlikli koğuşa konuldu. Değişik tavırlar sergileyen zanlının Ben ne yaptım. O cocuğa yazık oldu dediği oğrenildi.
Karsta 9 yaşındaki ilkoğretim okulu oğrencisi Mertin katil zanlısı, Erzurum E Tipi Cezaevine ozel donanımlı, 24 saat kamera kayıtlı ozel guvenlikli koğuşa konuldu. Katil zanlısının kaldığı koğuşta surekli sinirlenip ellerini başına koyarak gulduğu ifade edildi. Katil zanlısı onumuzdeki gunlerde cezai ehliyeti raporu icin Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gonderilecek.
Erzurum E Tipi Cezaevine konulan 9 yaşındaki Mertin katil zanlısının değişik hareket ve tavırlarda bulunduğu ifade edildi. Sık sık elini başına koyan zanlının kahkahalar atarak, Ben ne yaptım. O cocuğa yazık oldu dediği oğrenildi.
Kucuk Mertin cinayet davasının onumuzdeki gunlerde gelecek ceza ehliyeti raporunun ardından hazırlanacak iddianame ile dava acılacak. Katıl zanlısı Aykut B.nin yargılanması, guvenlik gerekcesiyle başka bir ilin Ağır Ceza Mahkemesinde yapılacak.
(İHA)
Mert'in katili koğuşunda kahkahalar atıyor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Mert'in katili koğuşunda kahkahalar atıyor