Haclılardan daha şiddetli!

Coğunluğu Musluman olan halkının dinine karşı bu kadar ezeli bir kin ve nefret duyabilen, hem de devlet kurmuş siyasi bir partiye tarih boyunca pek ender rastlanmıştır.

Halkın onayını almaksızın zorbalıkla gercekleştirdikleri sekuler devrimlerle asimile etmeye calıştıkları milletimize tattırdıkları acılar, hala yureklerdedir. Hele harf inkılÂbıyla koklu bir uygarlığı nasıl yok ettikleri ve milleti cehalet yığınına donuşturdukleri tartışılmazdır.

Dunyaya yayılan dilimiz ve alfabemizin bir anda değiştirilmesinden daha buyuk bir felaket olabilir mi? Oysa soz konusu değişim zamana yayılarak halkımız yeni doğmuş cocuk misali cahil bırakılmasaydı, eğitimimiz ve bilimsel ustunluğumuz hicbir medeniyetin ulaşamayacağı seviyeye gelir, ilimden yoksun tek bir insan kalmazdı. Zaten Latin alfabesine gecirilmemizdeki amac, alfabemizin Arapca karakter taşımasıydı.

CHP, vahyin buyruklarını taşıyan ve Peygamberimizin lisanı olan Kur’an-ı Kerim’e oyle duşmandı ki, halkının istikbalini duşunmeksizin harf inkılÂbıyla tarihte eşine rastlanmamış bir kıyım gercekleştirmiş, sırf Arapca okunmaması icin Kur’an-ı Kerimi Latin harflerine cevirterek meal hazırlatmış, ezanı Latince okutturarak vahiy karşıtlığını sinsice her kanaldan devreye sokmuştu.

CHP, kayıtsız bir eğitim ve bilim duşmanıdır. CHP icin yegÂne aydınlık, Darwinizm’dir. Bu sebeple okullarda dini yasaklatmış ama insanların maymundan turediği savını yasalaştırmıştır. Din karşıtlığını cağdaş eğitim ve bilim maskesi altında surdurup akılları karıştırmak suretiyle dine olan husumetini hicbir uzlaşmaya yanaşmayarak ve tahammul gostermeyerek amansız surdurmektedir. Allahsız bir eğitimle dine gerekseme kalmayacaklarını duşunmuş ama başarılı olamamışlardır.

Ruhsuz bir bedenin canlı olamayacağı misali dinsiz bir eğitimle de insan yetiştirilemeyeceği otoritelerce vurgulanmıştır. Einstein’ın ifade ettiği gibi; dinsiz bir bilimin olabilmesi mumkun mudur?

Keşifler gercekleştirip adlarını tarihe yazdırmış bircok bilim adamı, ilhamlarını dinden aldıklarını itiraf ederek, bilim mabedinin kapısında “iman et” yazısının yer aldığını ve imanın, bilim adamlarının vazgecemeyeceği bir vasıf olduğunu belirtmişlerdir.

“Derin bir imana sahip olmayan gercek bir bilim adamı duşunemiyorum. Bu durum şoyle ifade edilebilir. Dinsiz bir bilime inanmak imkÂnsızdır.” A.Einstein

İşte CHP, dinsiz bir eğitimi ve bilimi savunduğundan keşif gercekleştirebilen bilim adamları ve ahlakı yucelten eğitimciler yetiştirememiş, suca tamah eden vicdansız, asi ve terorist yığınların bayraktarlığıyla ulkeyi suclara boğmuştur.

CHP, her ne kadar ateistte olsa, bir kısmı deisttir. Allah’a tek başına inanıp dini dogmatik bir karanlık bulup, cağdaşlığa ulaşmayı dinin reddedilmesiyle mumkun olabileceğini savunarak, son derece zeki ve ahlaklı milletimizde ne din ne eğitim ne bilim ne de ahlak bırakmıştır.

4+4+4 eğitim sistemine karşı cıkışındaki asıl amacının dileyene dini eğitim serbestliğinin tanınmış olmasıdır. Ancak dinsiz olduğunu deşifre edecek amacını gizleyip oğrenci yaşı, meslek secimi veya hırsızlık gibi absurt gerekceleri tamamen bir manipulasyondur. Ki, tarihteki başarılılar incelendiğinde, 5 yaşındaki sanatcıları, bestecileri, keşifler gercekleştirmiş cocukları, askerleri, kral ve sultanlar anlaşılabilecek, boylece eğitim yaşının 5 olmasının dahi ne kadar gec olduğu fark edilebilecektir. Eğitim ne kadar erken başlar ise, sonuc o kadar cabuk alınır. Muhakeme ve karar verme yetileri kendilerinden cok daha ustun olan cocuklarımızı pedagoji kuramıyla kifayetsiz gosterme cabaları, eğittikleri cocuklara guvenmeyen ateist eğiticilerinin tepkilerinden anlaşılmaktadır. Cunku oğrencilerin kendilerini aşmasından korkmaktadırlar. Yarattığı Allah’ını, peygamberini ve vahyini inkÂr edenden daha aptal kim olabilir? Ayrıca iktidarın soz konusu eğitim yasasını hırsızlık yapma maksadıyla cıkardığını iddia etmeleri ise, kendilerinin eşine az rastlanabilen bir somurgeci ve hırsız olduklarını ortbas edebilmek icindir.

Oysa partilerindeki dinlerine fiyat etiketi koyan ilahiyatcı ve muftuler misali, yeni eğitim sisteminden yetişecek kimi munafıklarında kendilerine dÂhil olabileceklerini duşunseler, o kadar cırpınmazlardı.

Ayrıca TBMM’de kabul edilen 4+4+4 eğitim sisteminin genclerimizi şahlandırarak gecmişteki guce kavuşturacak olması miladi bir donuşumdur. Her millet, sonunda aslına rucu eder.

Uluduğu zaman ağzından salyalar akan grup başkanvekilleri Muharrem İnce adlı haydut, Ak Parti milletvekillerine gozdağı verebilmek icin meclise silahla gelebileceklerini belirtmesi, CHP’nin pkk’dan hicbir farkı olmadığını kanıtlamaktadır. Hatta sinsi olmalarından daha tehlikelidirler. Din ile ilgili her acılıma karşı cıkmalarına rağmen, hala dine karşı değiliz ifadeleri, haclılardan ve pkk’dan ne denli daha cehennemî olduklarına apacık bir kanıttır.

Terorist suclamasıyla yargılanan silahlı gucu hapishanede bulunan CHP’nin silaha sarılacak olması, Musluman milletimiz icin bir mujdedir.

Sırf guvenlik guclerimiz ve masum vatandaşlarımıza bir halel gelmemesi icin İslam duşmanı CHP’nin başını ezmekten sakınan halkımız, boyle bir fırsatı asla kacırmayacak, tıpkı haclıları puskurtmemiz gibi CHP belasından Turkiye’yi kurtaracaktır. Yaptıkları onca zulme karşı sabırla mukabelede bulunan insanlarımız, CHP’nin tek bir saldırısını dahi bağışlamayacaktır.

Oyle KESK veya sol teror orgutlerinin naralarından cesaretlenerek Muslumanları sindirebileceğini duşunen CHP, sessiz sandıkları gucun kanatları acıldığında karşılaşacakları azameti dikkatle hesap etmelidirler.

Ne kadar maske takarlarsa taksınlar, sonunda hak ettiklerini bulacaklardır…
http://sadoglu.wordpress.com/2012/03/30/chpnin-islam-dusmanligi/