Mersin Buyukşehir Belediyesi'nde calışan Goksu Kendier'in, 10 yıl once damar tıkanıklığı nedeniyle sağ bacağı diz altından kesildi. Bu surecten kısa bir sure sonra ise 5 yıllık evliliğini noktalayan Kendier, kızı Ada ve annesi Suna Kendier ile birlikte yaşamaya başladı.
DOKTORUN TAVSİYESİYLE VOLEYBOLA BAŞLADI
Goksu Kendier, doktorun tavsiyesiyle de 2 yıl once voleybola başladı. Kısa surede milli takıma secilen Goksu, Paralimpik Oturarak Voleybol Mili Takımı ile Aksaray'da kamp yapıyor. Voleybol sayesinde hayata tutunduğunu belirten Kendier, şunları soyledi:
10 yıl once damar tıkanıklığı nedeniyle sağ diz altından bacağım kesildi. Şu an 13 yaşındaki kızım Ada ve annem Suna Kendier ile beraber yaşıyoruz. Oncesinde hicbir sağlık surunu yaşamamıştım. Bir anda bacağım kesildi. Zor bir surec gecirdim. Ben bunun ustesinden gelebileceğime inandım ve bacağımın bir kayıp olarak duşunmedim. Belki de bana bir kazanc olacağını duşunerek daha cok uzerine giderek daha aktif olmaya karar verdim. 2 yıl once de voleybolla tanıştım. Takım olarak Avrupa şampiyonasına da katıldım ve cok keyifli. Bana mutluluk veriyor. Takımdaki genc oyunculara da ornek oluyorum. Doktorların tavsiyesiyle spora yoneldim. Voleybolu cok sevdiğim icin de voleybolu tercih ettim. İyi ki milli takıma katılmışım diyorum.
"BENİM İCİN COK ONUR VERİCİ BİR DURUM"
Bacağını kaybeden Goksu Kendier voleybol sayesinde hayata tutundu
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Bacağını kaybeden Goksu Kendier voleybol sayesinde hayata tutundu