Transferin son gunu başkent ekibine transfer olan Emre Kılınc acıklamalarda bulundu.
Forma şansı azaldığı icin Galatasaray'a transferin kapanmasına 2 hafta kala ayrılma istediğini dile getirdiğini belirten Emre, "Kendimi tekrar kanıtlamak istiyordum. Bana gelen 10'a yakın teklif vardı, Ankaragucu'nu tercih ettim. Beni en cok isteyen kulup Ankaragucu'ydu ve bu tercihimde cok mutluyum. Omer Erdoğan'ın isteği onemliydi. Taylan Antalyalı'nın da buraya gelmesi ve hocamızın kafasındaki oyun planını da anlatması benim icin etkili oldu. Bu yuzden en buyuk etken Omer hoca diyebilirim. Eşim de Ankaralı, bu da onemli bir sebepti burayı tercih etmemde." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragucu'nun ust sıraları hedeflediğini anlatan 28 yaşındaki futbolcu, "Şu an icin alt sıralardan cabuk şekilde kurtulup ust sıralara cıkmalıyız. İlk 10'a girince ust sıralara tırmanmak icin calışacağız. Yeni cok fazla oyuncu var. Ligimiz yabancı oyuncular icin de zor. Herkesin herkesi yendiği bir lig. Taraftarımızın desteğini buraya gelmeden de hissettim. Ankaragucu ligimizin en iyi taraftarına sahip. Başakşehir macında onları galibiyetle mutlu etmek istiyoruz. Başakşehir karşısında da kazanmak istiyoruz. Onlara da sezonun ilk golunu atmak istiyoruz." diye konuştu.
"GALATASARAY'DA COK DA KOTU GİDEN BİR DONEMİM OLMADI"
Sivasspor'dan Galatasaray'a sezonun en onemli transferlerinden biri olarak gelen Emre Kılınc, sarı-kırmızılı kulupte gecirdiği 2 yılı ve ayrılışını şoyle anlattı: