19.04.2014 - 08:57 | Son Guncelleme: 19.04.2014-8:57

Japon turiste tecavuz skandalı

Ankara Kalesi’ni ziyaret eden Japon T.H., 2 saldırganın tecavuzune uğradı. Olayın ardından T.H., ağlayarak esnaftan yardım istedi. Gozaltına alınan F.K. ve O.E. tutuklandı.

Nevşehir’de 9 Eylul 2013’te yaşanan ve Japon turistler Mai K

uriharac’ın (22) olumu, H.T.’nin (22) yaralanmasıyla sonuclanan tecavuz olayı Ankara’da da yaşandı. Ankara Kalesi’ni ziyaret edip fotoğraf ceken Japon turist T.H., iddiaya gore bir koşede tiner ceken F.K. ve O.E. isimli 2 gence adres sordu. Turistin ne dediğini anlamayan gencler, T.H.’yi takip etmeye başladı. İkili, kuytu bir yerde Japon turiste saldırdı. O.E., eliyle Japon turistin ağzını kapattı. Once 16 yaşındaki F.K., ardından da O.E., Japon turiste tecavuz etti. Turistin parasının bir kısmını alan 2 saldırgan kactı.

AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Saldırganlar daha sonra kale icinde bir bakkal dukkÂnına girdi. Bakkal 2 gencin birbirlerine yuzlerini gostererek “İz var mı?” diye sormalarından kuşkulandı. Bakkalın sorusu uzerine saldırganlar “Ufak bir tartışma oldu. Onemli bir şey değil” diyerek oradan ayrıldı. Japon turist T.H.’yse, gozyaşları icinde cevredeki esnafa gidip yardım istedi. Olay yerine giden polis inceleme sonucunda, F.K. ile O.E.’yi şupheli olarak belirledi. Saldırganlar 3 saat icinde yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen ve tutuklanan F.K.’yla O.E.’nin, “Suclamaları kabul etmiyoruz” dedikleri oğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/japon-turiste-tecavuz-skandali/gundem/detay/1869434/default.htm