Liseli genc kız, evli oğretmenine olan aşkını mesajla iletince hakim karşısına cıktı. Pişman olduğunu soyleyen genc kız beraat etti.
Vatan'ın haberine gore lise son sınıfta okuyan 18 yaşındaki İ.T'nin 32 yaşındaki oğretmenine aşık olmasıyla başlayan olay mahkemeyle sonuclandı. Aşkını her fırsatta dile getiren oğrenci, oğretmenin cep telefonuna mesaj atarak birlikte olmak istediğini soyledi.
Hamile eşini arayıp rahatsız edince
Okulda bu oğrenciden koşe bucak kacmaya başlayan oğretmen, genc kızın, hamile olan eşi M. Y'yi arayıp rahatsız etmesi uzerine savcılığa şikayette bulundu. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede İ.T'nin oğretmenine cinsel tacizde bulunmak, oğretmeni ve eşinin huzur ve sukununu bozmak sucundan 6 aydan 3 yıla kadar hapsi istendi.
Hata yaptım uzgunum
Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davada ifade veren oğretmen U.Y., oğrencisinin hislerine hicbir zaman karşılık vermediğini ve ciddiye almadığını belirterek, "Konuyu tum okul biliyordu. Hatta arkadaşlarım, oğrencim oğretmenler odasına gelmek istediği zaman beni 'Kac İ. geliyor' diye uyarıyordu" dedi. Genc kız ise "Liseden mezun oldum. Haziran ayından beri ne kendisini gordum ne de rahatsız ettim. Ama okuldayken hayranlığım saplantı noktasına gelmişti. Bu nedenle psikoloğa gittim. İlac kullandım. Şimdi herhangi bir şey hissetmiyorum. Yaptığım hatalardan dolayı cok uzgunum" dedi.
'Daha cok gencsin'
Genc kızın bu ifadesi karşısında, "Daha cok gencsin. Boyle duygular yaşaman normal ama bu şekilde olmaz. O senin oğretmenin. Senin kendi cevrenle boyle duyguları yaşaman gerekir. Ustelik kimseye rahatsızlık vermemen lazım" dedi.
mahkeme hakimi genc kızın samimi itirafları, yaşının kucuk ve yaşadıklarının ergenlik donemine denk gelmesi, platonik olarak aşık olduğu oğretmenini suc işlemek amacıyla rahatsız etmediğine kanaat getirerek beraat kararı verdi. vatan
Liseli kız, oğretmenin hayatını kabusa cevirdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Liseli kız, oğretmenin hayatını kabusa cevirdi