Unlu sanatcı Deniz Seki, ağlayarak uyuşturucu ticaretinde bulunmadığını ve hapse girmek istemediğini soyledi.
Seki: Beni assınlar daha iyi
Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' sucundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunmuştu. Seki, Star TV'de Kenan Ercetingoz'un programına konuk oldu, gozyaşları doktu...
Kenan Ercetingoz'un sorularını cevaplarken gozyaşlarına hakim olamayan unlu sanatcı, 'Ben sucsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hic birini yapmadım. Hic bir sucumu kabul etmiyorum. benim asabımı bozuyor. Hic kolay değil tabi bunları kaldırabilmek, taşıyabilmek...' diyerek yaşadıklarına isyan etti.
CEZAEVİNİN KOKUSU GELİYOR BURNUMA
"8 ay yattığın bir yere tekrar gitmek, ne duşunuyorsun" sorusu uzerine şunları soyledi:
Orayı bilip gitmek ne demek biliyor musun. Kokusu burnuma geliyor konuşurken. Oranın cok pis bir kokusu var, Allah duşmanımı duşurmesin. Allah cezasını ceken herkesi tez gunde kurtarsın. Canlı canlı toprağa gommek demek. Orası topraksız Zincirlikuyu. Ben oraya gitmeyi hak edecek hicbir şey yapmadım. Bu zaten benim ciğerimi en cok yakan şeylerden bir tanesi. Ben bir daha yargılanmak istiyorum. Cunku ben haklıyım, sucsuzum.
BİR DAHA GİRERSEM OLURUM
'Bir daha cezaevine girersem olurum. Beni assınlar daha iyi' diyen Deniz Seki, 'İntihar etmeyi duşundun mu hic?' sorusuna ise şoyle cevap verdi; 'Hayatım boyunca boyle bir şey duşunmedim, hic bir zaman da duşunmucem. Bir kere annemi duşunurum herşeyden once. O anneye yazık değil mi ya.. Allah korusun. Hic bir zaman aciz olmadım. milliyet