Can Tanrıyarın eski şoforu İlhan Evcimen Beyaz Tvde yayınlanan Soylemezsem Olmaz programına konuştu. Petek Dincoz Can Tanrıyar ilişkisi hakkında merak edilen gercekleri acıklayan İlhan Evcimen, yaptığı acıklamalarla şok etkisi yarattı
2003 2006 yılları arasında Can Tanrıyarın şoforluğunu yapan İlhan Evcimen şoyle dedi;
Can Tanrıyarın Petek Dincozu dovduğune de, evden kovduğuna da şahit oldum. Bir sorun olmasına gerek yok; Gozunun uzerinde kaşın var diyerek bile dovebilirdi. Petek Dincozun annesi ve anneannesi ile goruşmesini istemezdi...
Can Tanrıyarın cocukları Petek Dincozden nefret ederlerdi. Petek Dincoz bircok kez hastanelik oldu. Petek Hanımı ben goturuyordum hastaneye. Can Tanrıyar ise uyandığında hicbir şey hatırlamazdı. Can Tanrıyar Petek Dincozun para kazanmasını istemezdi. Petek Dincoz bir bankada gizli kasa kiralayıp; arttırdığı paralarla altın alarak birikim yapmaya calışıyordu...
CAN TANRIYAR PETEKE İBRAHİM TATLISESE İMALARDA BULUNACAKSIN DEDİ
Can Tanrıyarın İbrahim Tatlısesle arası kotuydu. Saadettin Saranın bir gecesi vardı. Can İbrahim Tatlısese şu imalarda bulunacaksın
dedi. Deli misin sen, ben nasıl soyleyeceğim? dedi Petek
Gittik geceye
Herkes eğlenirken Petek Dincoz kalktı ve İbrahim Tatlıses neden 15-20 tane erkekle geziyor? Bu erkekler neden geziyor etrafında? dedi ve kıyamet koptu zaten
Arabaya bindiğimizde ise Can Tanrıyar kahkaha atıyordu
Evimizdeki kopekler deli gibi havlıyordu. Bir gun siteden şikayet geldi; guvenlikler soylediler Can Tanrıyara
Sabah 05.00e kadar icti Can Tanrıyar. Gece elinde tufekle yoneticinin kapısına dayandı. Adam hemen gazını aldı Can Tanrıyarın. Can eve donduğunde Cıtır adlı kopeği bacaklarından tuttu ve ters dondurup Seni oldureceğim! Seni atayım mı aşağıya! diyerek camdan aşağı sallandırdı
milliyet
Can Tanrıyarın şoforu bilinmeyenleri anlattı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Can Tanrıyarın şoforu bilinmeyenleri anlattı