Can Tanrıyar’ın eski şoforu İlhan Evcimen Beyaz Tv’de yayınlanan Soylemezsem Olmaz programına konuştu. Petek Dincoz – Can Tanrıyar ilişkisi hakkında merak edilen gercekleri acıklayan İlhan Evcimen, yaptığı acıklamalarla şok etkisi yarattı…

2003 – 2006 yılları arasında Can Tanrıyar’ın şoforluğunu yapan İlhan Evcimen şoyle dedi;
Can Tanrıyar’ın Petek Dincoz’u dovduğune de, evden kovduğuna da şahit oldum. Bir sorun olmasına gerek yok; “Gozunun uzerinde kaşın var diyerek bile dovebilirdi.” Petek Dincoz’un annesi ve anneannesi ile goruşmesini istemezdi...
Can Tanrıyar’ın cocukları Petek Dincoz’den nefret ederlerdi. Petek Dincoz bircok kez hastanelik oldu. Petek Hanımı ben goturuyordum hastaneye. Can Tanrıyar ise uyandığında hicbir şey hatırlamazdı. Can Tanrıyar Petek Dincoz’un para kazanmasını istemezdi. Petek Dincoz bir bankada gizli kasa kiralayıp; arttırdığı paralarla altın alarak birikim yapmaya calışıyordu...
CAN TANRIYAR PETEK’E ‘İBRAHİM TATLISES’E İMALARDA BULUNACAKSIN’ DEDİ

Can Tanrıyar’ın İbrahim Tatlıses’le arası kotuydu. Saadettin Saran’ın bir gecesi vardı. Can “İbrahim Tatlıses’e şu imalarda bulunacaksın…” dedi. “Deli misin sen, ben nasıl soyleyeceğim?” dedi Petek…Gittik geceye…Herkes eğlenirken Petek Dincoz kalktı ve “İbrahim Tatlıses neden 15-20 tane erkekle geziyor? Bu erkekler neden geziyor etrafında?” dedi ve kıyamet koptu zaten…Arabaya bindiğimizde ise Can Tanrıyar kahkaha atıyordu…
Evimizdeki kopekler deli gibi havlıyordu. Bir gun siteden şikayet geldi; guvenlikler soylediler Can Tanrıyar’a…Sabah 05.00’e kadar icti Can Tanrıyar. Gece elinde tufekle yoneticinin kapısına dayandı. Adam hemen gazını aldı Can Tanrıyar’ın. Can eve donduğunde ‘Cıtır’ adlı kopeği bacaklarından tuttu ve ters dondurup “Seni oldureceğim! Seni atayım mı aşağıya!” diyerek camdan aşağı sallandırdı… milliyet