Leman Sam: Hacca şov icin gidenlere guluyorum
Unlu sanatcı Leman Sam, hacca ve umreye inancları icin gidenlere saygı duyduğunu, şov icin gidenlere ise gulduğunu soyledi.
Leman Sam: Hacca şov icin gidenlere guluyorum
Sam, Edirne Kipa AVMde hayranlarıyla imza gununde bir araya geldi.
Bazı unlu isimlerin Umreye ve hacca gitmeleri konusunda bir şey konuşmak istemeyen Sam, gercekten isteyerek inandıkları icin gidenlere saygısının sonsuz olduğunu ifade etti. Sam, umre ve hacca şov icin gidenlere gulduğunu belirtti.
Bir takım insanların dikkatini cekmek icin şovlara ilgilenecek vaktinin olmadığını kaydeden Sam, Kim ne isterse onu yapsın ben hacca ve umreye kesinlikle gitmem, Araplara para vermek istemiyorum dedi.
Vejetaryan olan Leman Sam, Edirnenin yemekleri dışında insanlarını cok sevdiğini soyledi. Edirnenin guzel bir şehir olduğunu dile getiren Sam, Edirnenin Avrupai ve uygar bir şehir olduğunu soyledi. Kendisin gonlunde bir turku albumu olduğunu acıklayan Sam, bugunlerde bir klip cekeceğinin mujdesini hayranları ile paylaştı.
İnsanlara şarkılarının ulaşması icin klip cekmek zorunda olduğunu anlatan Sam, kızının tango albumu hakkında ise Tango cok guzel bir şeydir asla eskimez" dedi. milliyet
Leman Sam: Ben hacca ve umreye kesinlikle gitmem
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Leman Sam: Ben hacca ve umreye kesinlikle gitmem