1. İroniden anlamayan emekli albay ciddiyetli

Espri amaclı yazılmış olduğu Mars`tan bile belli olan bir yazının altına Putin ciddiyetiyle yorum yazan gereksiz insandır. Genelde yorumlarına Google dan uc beş şey bulup da eklerler ki okuyanlar ne kadar bilgili olduklarını gorsun.
Temsili ornek:
Yazılan: Bir otobuse 1265 kişi sıkıştırdığınız zaman adı metrobus oluyormuş.
Yorum: Sacmalık. Metrobus, kendine ait ayrı bir şeridi olan otobustur. Ayrıca bir metrobusun toplam alanı 180 metrekaredir, 1 metrekareye en fazla 4 insan sığdırabileceğimize gore. Metrobuse en fazla 600 kişi binebilir. Koltuk alanını da cıkartırsak en fazla 180 kişi alır. Bilmeden konuşmayın.

2. Dil bilgisi nazisi

O de ayrı yazılır, ki bağlac orada ayrı yazman lazım, soru eki mi ayrı yazılır. Her şey ayrı olacak. Daha fazla acıklamaya gerek yok sanırsam.

3. Her olayı Allah'a bağlayan online mubarek

Doğal afetlerden tutun da yeni bir bilimsel gelişmeye, kaza haberinden hava durumu haberine kadar her konudaki yazının altına mutlaka olayın Allah tan olduğunu belirten, internet bağlantısı hic kopmayan dini butundur. Sonuna ayet copy paste`i bir nevi imzalarıdır.
Temsili ornek:
Yazılan: Turkiye bugun 4 mevsimi bir arada yaşadı. Antalyada yaz, Erzurumda kış…
Yorum: Yuce Allahın bir başka mucizesi daha. Allah im bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanlarınkine ve sapkınlarınkine değil.`

4. Klavyesinde kufur kısayolu bulunan aşırı fanatik taraftar

Kendi takımıyla ilgili olsun olmasın, her spor haberinin altına takımına tehdit olarak gorduğu her şeye dort nala kufreden ergen insandır. Genelde doğruluğu bile şupheli bir haber uzerinden milyonlarca kişiyi şerefsiz ilan ederler.
Temsili ornek:
Yazılan: Ronaldinho Beşiktaş` a geliyor.
Yorum: N.h gelir Ronaldınho a… k… o…. c….ları. Sizin ….. k....m. Ezik ş...fsizler.

5. Elinde potibor biskuvi ve kolonya ile klavye başında "gecmiş olsuna" gelen teyze ruhlu

Dunya nın bir koşesinde, unlu olsun olmasın birinin başına gelen hastalık veya kaza gibi durum haberlerine gecmiş olsun yorumu anında yapıştıran insandır. Nedeni cok duşundum bulamadım ama kendilerine gecmiş olsun diyorum. Cok zor cok.

6. Aşk acısı ceken iflah olmaz ergen ruhlu

Genelde youtube gibi video paylaşım sitelerinin vazgecilmezidir. Romantik şarkıların hemen altında yaşarlar. Onu cok severler ve hala unutamamışlardır. Terkedilmenin acısını milyonlardan cıkarırlar.

7. Ciddiye alınmak icin unvanıyla ortama giren kompleksli

Os..uğun alev aldığı tartışmalarda, bilgisayarları başındaki insanlara yorumuyla soğuk duş etkisi yapacağını, ve tartışmayı kokunden bitireceğini sanan eziklerdir.
Bir yuksek muhendis olarak soyluyorum, 25 yıllık bir doktor olarak, Avrupa da yıllarca yaşamış biri olarak en sevdikleri giriş cumleleridir. Genelde o cumleden sonra yazdıkları da okunmaz.

8. Oy verdiği partinin deplasman mitinglerini bile kacırmayan siyasi holigan

Genelde argumanları kufurden pek oteye gitmeyen, oy verdikleri partinin her zaman her şeyi doğru yaptığına sarsılmaz inancı olan tiptir. Genel Kurmay Başkanı secimi var koş gel deseniz, parti bayrağını kapıp, cılgınca sandık ararlar.

9. Konu, site, zaman, mekan ayrıt etmeyen stratejik abazan

Artık adamlar nasıl bir caresizlik icerisindeyseler, bir kızın yazdığı yoruma kıza yazılarak cevap veriyolar. Kızın fotoğrafı olmasına falan da gerek yok ha, erkek ismi olmasın yeter. Adı Deniz olan erkekler kim bilir neler cekiyo şu ulkede.
Tabii ki en unlusu yerli olmasa da yabancı abaza DİEGO.
(Şimdi bunun altına yerli olmasa zaten yabancı olur, anlatım bozukluğu var orada yazacak ilk yorumcuya surpriz hediyelerim var.)

10. Derdini anlatabilecek kadar bile ingilizcesi olmayan cileli faşist

Bunların varlık amacı internet uzerinden yunanlılarla laf yarıştırmaktır. Maalesef coğu ingilizce yetmezliğinden, dil kurslarında kelime nakli beklemektedirler.

onedio'dan alıntıdır: http://onedio.com/haber/internette-en-sik-karsilasilan-yorumcu-prototipleri-280451