Tecavuze uğrayan oğlunu sahipsiz bıraktı
Bursa'da bir erkek cocuğu kacırarak evinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şupheli gozaltına alındı. Baba E.E, oğlunu almak istemediğini bildirdi.

AA
Yayınlanma tarihi: 23 Nisan 2014 Carşamba

A+A-
Bursa'da bir erkek cocuğu kacırarak evinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şupheli yakalandı.

Edinilen bilgiye gore, merkez Osmangazi ilcesi Altıparmak Caddesi'nde bir esnafın yanına giden 12 yaşındaki A.O.E, bir kişinin kendisini, Selimiye Mahallesi Doşemeciler Sokak'taki bir marketin onunden ağzını eliyle kapatarak kacırdığını ve evine getirdiğini, burada tecavuz ettiğini, ardından da cebine 15 lira koyup yolladığını one surdu.

Bunun uzerine soz konusu esnaf, caddeden gecen ve o sırada başka bir konuyla ilgili calışma yuruten polislerin icinde bulunduğu aracı durdurdu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, cocuğun tarifi uzerine şupheli E.C'nin (50) Selimiye Mahallesi 1. Bulbulce Sokak'taki evine geldi. Polis ekiplerine kapıyı acan alkollu şuphelinin sakin tavırları dikkati cekti.

Bu sırada, bir polis memurunun telefonla ulaştığı cocuğun babası E.E, oğlunu almak istemediğini bildirdi. Polisin "Cocuğunuzun başına başka bir durum geldi, karakola kadar gelmeniz gerekiyor" demesine karşın eşinden ayrı olduğu iddia edilen baba telefonu kapattı.

Polis ekipleri şupheli E.C'yi, Muradiye Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolunun ardından Alemdar Polis Karakolu'na goturdu. Mağdur cocuk A.E.O. ise İl Emniyet Mudurluğu Cocuk Şube Mudurluğu'ne getirildi. Yaşı kucuk cocuk icin, cumhuriyet başsavcılığının talimatına gore sağlık raporu alınacağı bildirildi.

Cocuğun bir polis memuruna, "Ben kotu bir şey yaptım, oğlen 14.00'ten sonra evime hic gitmedim" dediği oğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma surduruluyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/63753/Tecavuze_ugrayan_oglunu_sahipsiz_birakti.html