Gezi'den sonra ilk kez Taksim'e cıkan Okan Bayulgen, polislerle hatıra fotoğrafları cektirdi.. Bayulgen'in bu pozu sosyal medyayı karıştırdı.
Elif Unsal / Medyafaresi / Gezi Parkı eylemlerine onculuk eden Okan Bayulgen, sonradan yaptığı 'Gezi eylemlerinde hava sıcaktı, insanlar yakınlaşmak icin oradaydı' yorumuyla cok tepki cekmişti.
1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim meydanına cıkan Okan Bayulgen, bu defa gostericilerle değil polislerle birlikte poz verdi.
Sosyal medyada paylaşılan bu pozlar, tepkilere yol actı..
En sert eleştiri ise, RedHack soruşturmasında gozaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan unlu oyuncu Barış Atay'dan geldi.
Atay, twitter uzerinden 'Demek ki 1 Mayıs'ta polis bariyerlerini aşıp, Taksim'e cıkmanın en kolay yolu, omurgasız olmakmış.' sozleriyle Bayulgen'in pozunu paylaştı.
Okan Bayulgen'in polisle beraber cekilmiş fotoğrafları, Gezi Parkı eylemlerinde cekilen bu kareyi akıllara getirdi.

Barış Atay, Okan Bayulgen'e boyle tepki gosterdi:

İşte sosyal medyadan Bayulgen'e yağan tepkilerden bazıları:
Orhan Balıkcı @Kuramci
Okan Bayulgen'e para tatlı geldi. Her zaman oyleydi, biz anlamadık. Soylenecek başka laf yok.
Toy .. @humanistustura
okan bayulgen'i her iki taraf icinde samimi bulmuyorum.
FIRAT @Firatt_kaya
1 Mayıs'da Okan bayulgen bir fotoyla barikatı gecerken,işciler, işe gec kalıyorum diye haykırırken barikatı gecemediler.
guven şimşek @guven_smsk
ufuk uras , okan bayulgen , doğu perincek bu dunyada en cok kıskandığım insanlar adamlar 360 derece donup dans edebiliyorlar.
fundaalp @fundaalp
Okan Bayulgen kotu bir insan.
Buket Kaya @sertbudak
Okan Bayulgen hava guzel diye sokağa cıkmış arkadaşlar
Naim Dilmener @renemliD
Su dunyada ovunebilecegim bir sey de Okan Bayulgen ile hic yan yana dusmemis olmaktir.
petersachs @petersachss
okan bayulgen pişkin pişkin "ben zamanında kadına şiddet de uyguladım, sekse de zorladım" diyebilen bir herif. katilin yanı onun yeri.
Atilla Nolan @zihinbukucu
Muhalif iken donup yandaşların safına gecen Okan Bayulgen'e bu poz cok yakışmış.
MundarMan @KulYavani
Okan Bayulgen'in sokağa cıkması = Birinci cemre duştu, havalar ısınacak demek.
Cansın Ustad @thecansin
Okan Bayulgen icin eskiden iyi bir televizyoncu dobra bir adam diyordum. Eskidendi,şimdiyse sevmiyorum ve bu durum beni uzuyor
http://www.gercekgundem.com/medya/41561/okan-bayulgene-omurgasiz-tepkisi